kerosen Postat Martie 4, 2004 Share Postat Martie 4, 2004 stiu ca sunt off topic , dar voi nu intrati niciodata pe "service" fiindca voua nu vi se strica motoarele !! ,doar cand cadeti cu ele, asa ca am intrat eu aici: repar orice fel de carene de motor sport, lovite, julite, sparte, chiar si cu bucati lipsa! vopsesc profesional in orice model si culori motociclete (partial sau complet) preturi incepand de la 250 euro (pt o moto vopsita complet inclusiv materialele) lucrez numai cu materiale profesionale : Glasurit, Standox(Germania) deasemenea mai fac airbrush pentru moto, casti, rezervoare.calitate garantata! pentru orice informatii va stau la dispozitie la nr de tel 0744 582148, Cosmin Muresan , Alba Iulia. cosmin aka kerosen Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tremelo Postat Martie 4, 2004 Share Postat Martie 4, 2004 ti-am notat numarul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luc_zxr Postat Martie 4, 2004 Share Postat Martie 4, 2004 Am notat si eu. E misto ca stai aproape de mine domnu' Kerosen . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kerosen Postat Aprilie 10, 2004 Autor Share Postat Aprilie 10, 2004 asa, si am uitat sa mentionez ca pot face la comanda orice carena din fibra. cosmin aka kerosen Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate