sss Postat Iunie 14, 2006 Share Postat Iunie 14, 2006 Salutare ! Am si eu o intrebare pentru cine ma poate ajuta :Unde pot gasi pentru un choper diferite accesorii gen parbriz,talpici,genti,bare de protectie.Intreb asta pt ca l-am luat chel cand l-am cumparat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Puriul Postat Iunie 14, 2006 Share Postat Iunie 14, 2006 motomarket-statia de metrou p-ta romana sau prin intermediari de la polo ori louis,ii gasesti pe net Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Iunie 14, 2006 Share Postat Iunie 14, 2006 motomarket-statia de metrou p-ta romana cand or fi pe la magazin in ultimele 2 zile am trecut de 4 ori pe acolo shi degeaba shi odata era o cretina la bilete shi m0-a pus sa cumpar cartela Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shobolanu' Postat Iunie 15, 2006 Share Postat Iunie 15, 2006 Ebay-ul bate ca pretz orice magazin! Tot ce am cumparat am luat (cu poshta cu tot) la cel mult jumate din pretzul de magazin. Totul e sa ai timp sa vanezi pretzurile bune. Bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kata Postat Iunie 15, 2006 Share Postat Iunie 15, 2006 incearca jcwhitney.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LordRhadoo Postat Iunie 15, 2006 Share Postat Iunie 15, 2006 cand or fi pe la magazin in ultimele 2 zile am trecut de 4 ori pe acolo shi degeaba shi odata era o cretina la bilete shi m0-a pus sa cumpar cartela eu vorbesc cu gardienii aia de acolo si nu mai bag cartela cand intru la metrou ca sa ma duc la motomarket Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Iunie 15, 2006 Share Postat Iunie 15, 2006 eu vorbesc cu gardienii aia de acolo si nu mai bag cartela cand intru la metrou ca sa ma duc la motomarket shi io, doar o data ca eram grabit nu am avut chef sa ma cert cu ei nu shtiam ca sunt 2 magazine la metrou la romana, probabil nu era inchis al doilea, eu incercam doar la primul cum intri!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Iunie 15, 2006 Share Postat Iunie 15, 2006 Fiind prieten cu fetele de-acolo,pot sa va anunt ca ACEEASI vinzatoare deserveste ambele magazine...Asa ca daca nu e la unu',probabil ca e la celalalt... In afara de Motomarket,mai gasiti cite ceva pt. chopper (gen parbriz,in cazul meu) si la Motor Unu,oarecum vizavi de Casa Poporului. Cu ebay-ul e alta mincare...Am vazut multe articole care erau tot Highway Hawk,adica ce au la Motomarket...Par mai ieftine,da' daca pui si transportul +taxa pt. trimisul banilor,ajungi tot acolo...Singura afacere e sa iei mai multe articole de la acelasi vinzator (combined shipping,cum zic ei),problema e ca la vama taxeaza pachetele cu valoare mai mare de 50 euro.Stiu, pt. ca mi-am luat o gramada de piese pt Hondita (+ altele,mult mai scumpe aici,ex.statii de emisie-receptie). Solutia ideala e sa aveti pe cineva "acolo",sa-i dati banu' aici si sa va trimita (sau aduca ) piesele respective. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate