Raul. Postat Martie 14, 2010 Share Postat Martie 14, 2010 (editat) Sper ca am ales forumul corect pt topicul asta. Cam prea sectionat in subforumuri motociclism.ro. In fine, am tot pierdut ocazia in fiecare an sa vad AHRMA vintage dirt racing si anu asta chiar si cu febra si amigdalele umflate mam dus. O fost super. Motociclete incredibile, unele mai interesante ca altele fiecare cu o istorie a competitiei cit si a evolutiei foarte interresante. Intersant cit de tineri in spirit erau motociclisti care le calareau. Majoritatea in ani 50/60 si chiar o clasa pt septogenari. Plouase foarte tare cu o zii inainte si dupa cum se vede se facuse mocirla rau de tot. Mam grabit sa fac pozele de dimineata pina nu erau toate acoperite in noroi. Din pacate am ramas fara bateri cam devreme. Oricum, sper sa va placa specimenele. Mesaj completat . Probabil ca nu o sa il recunoasteti, dar consider poza asta o mare onoare pt mine. Domnul septogenar este Jeff Smith. Campion mondial de motocross in 64'/65' pe o BSA. Dupa ce am ramas fara bateri, mio aratat inauntru la trailaru sau si avea o super rara BSA numita "Black Betsy" facuta mai toata din magnezium si titanium. Era fosta lui factory race bike. Mesaj completat Am mai gasit si niste poze mai de calitate cu actiune http://www.bayarearidersforum.com/forums/s...ad.php?t=327418 Editat Martie 14, 2010 de Raul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thorald Postat Martie 16, 2010 Share Postat Martie 16, 2010 fooaaarte foaaarte misto! action shots? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul. Postat Martie 17, 2010 Autor Share Postat Martie 17, 2010 fooaaarte foaaarte misto! action shots? Da, niste poze actiune foarte faine [cu aparat foto mai de calitate] in linku atashat la sfirsitu postului original. Am facut si un scurt clip, dar habar nam de ce, Youtube nu ma lasa sa-l incarc... Daca ma lasa pina la urma, il pun aicea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Martie 21, 2010 Share Postat Martie 21, 2010 Am facut si un scurt clip, dar habar nam de ce, Youtube nu ma lasa sa-l incarc...Daca ma lasa pina la urma, il pun aicea. Poate are peste 10 minute. La mine asa s-a intamplat. Multumesc pentru poze si povestea lor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragosman Postat Aprilie 29, 2010 Share Postat Aprilie 29, 2010 super poze cele din link... jos palaria! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sconx Postat Aprilie 30, 2010 Share Postat Aprilie 30, 2010 in toate concursurile AHRMA vintage dirt bike la loc de cinste era CZ-ul 250 Falta, lipseste vad, sau nu mai aveai baterii.... Restauram unul si vroiam sa-l vad.... Ce imi atrage atentia in mod deosebit este poza 6.Rickmanul verde ...o adevarata legenda...Exista unul singur in Ro..dar nu are motor.Pacat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdancbr Postat Mai 1, 2010 Share Postat Mai 1, 2010 Foarte tari filmuletele tale cu DRZ'u ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul. Postat Mai 9, 2010 Autor Share Postat Mai 9, 2010 (editat) in toate concursurile AHRMA vintage dirt bike la loc de cinste era CZ-ul 250 Falta, lipseste vad, sau nu mai aveai baterii....Restauram unul si vroiam sa-l vad.... Ce imi atrage atentia in mod deosebit este poza 6.Rickmanul verde ...o adevarata legenda...Exista unul singur in Ro..dar nu are motor.Pacat. Ala era cel mai tare in ziua aia. Tragea de el ca de o capra moderna. Foarte impresionant Uite unul asemanator [motor BSA ] poza facuta Simbata la Quail Motorcycle Gathering in Monterey, California. Mesaj completat Foarte tari filmuletele tale cu DRZ'u ! Multam fain. Din pacate am vindut DRZ, da vreau sa imi iau alta ca imi lipseste tare. Editat Mai 9, 2010 de Raul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vulturul Cu Dinti Postat Mai 10, 2010 Share Postat Mai 10, 2010 exceptionale motorete! ca sa te distrezi n-ai nevoie de supertehnologie... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate