codrut_01 Postat Martie 16, 2010 Share Postat Martie 16, 2010 (editat) sal , ma puteti ajuta si pe mine cu ceva va rog? am un moped piaggio ciao 2 , si nu are demaraj deloc , transmisia este pe fulie(nu cu variator) . ce sa ii fac sa plece mai cu vlaga in el de pe loc? multumesc Editat Martie 16, 2010 de codrut_01 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
megamotoreta Postat Martie 16, 2010 Share Postat Martie 16, 2010 ia-ti altul ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Martie 17, 2010 Share Postat Martie 17, 2010 ia-ti altul ... Sfaturi de (cuvant urat), mă tot întreb de ce nu te zboară odata de pe forum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
codrut_01 Postat Martie 17, 2010 Autor Share Postat Martie 17, 2010 sefule "motoreta", daca il vezi cum arata , stai si plangi langa scuterul tau(sau ce ai tu ) , am vazut ca sunt sabotii de mers umpic cam tociti , de acolo sa fie?. si app , este un piaggio ciao 2 , din anul 2006,deci destul de nou , motorul nu cred ca are alte defecte. multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
megamotoreta Postat Martie 17, 2010 Share Postat Martie 17, 2010 Sfaturi de (cuvant urat), mă tot întreb de ce nu te zboară odata de pe forum. nu trebuie sa te panichezi ca-ti creste tensiunea... ce sfat poti sa dai cand e vb de piagio ciao? daca era o scula ceva se merita sa repari sau sa tunezi ceva la el,dar daca nu are macar variator de putere,de unde demaraj? pur si simplu il vinzi si-ti iei scuter ca lumea... Mesaj completat sefule "motoreta", daca il vezi cum arata , stai si plangi langa scuterul tau(sau ce ai tu ) , am vazut ca sunt sabotii de mers umpic cam tociti , de acolo sa fie?. si app , este un piaggio ciao 2 , din anul 2006,deci destul de nou , motorul nu cred ca are alte defecte. multumesc pai tocmai cred ca ti-ai dat seama de defect,patineaza. adica se tureaza motorul dar nu transmite puterea la roata. eu am patit asa la un scuter, la ambreiaj, presupun ca tu ii zici saboti... P.S.1 ia pune o poza cu el sa vad si eu... P.S.2 nu trebuie sa crezi ca sunt ingamfat, dar m-am saturat de reparatii la scutere, de asta spun ca daca face probleme vinde-l si ia-ti altul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
codrut_01 Postat Martie 17, 2010 Autor Share Postat Martie 17, 2010 lasa ka am facut eu prostia de am dat un ciao pe un scuter , si mi am dat seama ca am fost fraier. si intrebarea mea este , dece nu ai zis de la inceput ca de la saboti este problema , da na , ce sa le faci unora........, deci stai lin ca de dat nu l dau , si poze nu am ca tell meu este stricat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate