BrokenWind Postat Aprilie 13, 2010 Share Postat Aprilie 13, 2010 Vin si eu la un cico Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lope Postat Aprilie 13, 2010 Autor Share Postat Aprilie 13, 2010 Vin si eu la un cico Cam de cate grade sa fie Cico-ul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lord Vader Postat Aprilie 13, 2010 Share Postat Aprilie 13, 2010 Cam de cate grade sa fie Cico-ul? Cat mai multe. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BrokenWind Postat Aprilie 14, 2010 Share Postat Aprilie 14, 2010 Cam de cate grade sa fie Cico-ul? Cât te lasă inima conaÂşule Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spectru Postat Aprilie 15, 2010 Share Postat Aprilie 15, 2010 Ahaaaa, ahaaa .... va sa zica o inca un uichend tare cu multa ceata dimineatza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius45jml Postat Aprilie 15, 2010 Share Postat Aprilie 15, 2010 Hmm.....suna bine.....cred ca o sa vin si eu cu nevasta-mea, dar am o dilema: sa vin pe jos si sa beau sau sa vin pe 2 roti si sa stau pe cico? As inclina pe prima varianta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
d_paulo Postat Aprilie 15, 2010 Share Postat Aprilie 15, 2010 Evident ca prima varianta pare sa fie alegerea perfecta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CMIDP Postat Aprilie 15, 2010 Share Postat Aprilie 15, 2010 haos sa fie .. AM ZIS !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius45jml Postat Aprilie 15, 2010 Share Postat Aprilie 15, 2010 Sper sa nu fie preturi d-alea nesimtite gen 8 lei o bere la 0,25.....ca vreau sa beau ca porcu'. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
d_paulo Postat Aprilie 16, 2010 Share Postat Aprilie 16, 2010 nu sunt probleme de acest gen avem de gand sa-ti lasi mobra acasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lope Postat Aprilie 16, 2010 Autor Share Postat Aprilie 16, 2010 Bere o sa fie numai la 0,5l si din cate cunosc incepe de la 5 lei, iar bucataria va fi deschisa toata noaptea pentru comenzi (platouri medievale) Pe langa asta vor mai exista 1 sau 2 ceaune mari cu gulas din care va puteti domoli animalul din stomac. Mesaj completat Sper sa nu fie preturi d-alea nesimtite gen 8 lei o bere la 0,25.....ca vreau sa beau ca porcu'. Deci pana la urma ai lamurit dilema Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius45jml Postat Aprilie 16, 2010 Share Postat Aprilie 16, 2010 Bere o sa fie numai la 0,5l si din cate cunosc incepe de la 5 lei, iar bucataria va fi deschisa toata noaptea pentru comenzi (platouri medievale)Pe langa asta vor mai exista 1 sau 2 ceaune mari cu gulas din care va puteti domoli animalul din stomac. Mesaj completat Deci pana la urma ai lamurit dilema Dap.....preturi decente. Abia astept Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Aprilie 16, 2010 Share Postat Aprilie 16, 2010 Lopeeeeee... la is in fata usii la voi acolo.... sa nu lipseasca tuica de la sunculita si nici sunculita de la tuica ... AMR 1 zi... HAI LIBAAAAAAAAAAAAAA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
d_paulo Postat Aprilie 17, 2010 Share Postat Aprilie 17, 2010 AMR...caaateeeeeeevaaaa ore Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvanescu Postat Aprilie 18, 2010 Share Postat Aprilie 18, 2010 Am fost, am baut si mi-a placut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius45jml Postat Aprilie 18, 2010 Share Postat Aprilie 18, 2010 Bere o sa fie numai la 0,5l si din cate cunosc incepe de la 5 lei, iar bucataria va fi deschisa toata noaptea pentru comenzi (platouri medievale)Pe langa asta vor mai exista 1 sau 2 ceaune mari cu gulas din care va puteti domoli animalul din stomac. Mesaj completat Deci pana la urma ai lamurit dilema Am fost, am baut (dar nu prea mult ca era 8 lei la 0,5), muzica a fost buna, fetele alea puteau sa se dezbrace mai mult......a fost ok. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lope Postat Aprilie 18, 2010 Autor Share Postat Aprilie 18, 2010 Va multumim pentru participare si speram ca am avut de toate pentru toti. PS: S-a gasit o cheie care are un breloc de plastic, proprietarul o gaseste la noi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
justforfun Postat Aprilie 19, 2010 Share Postat Aprilie 19, 2010 cateva poze Chopper Academy Party Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Aprilie 19, 2010 Share Postat Aprilie 19, 2010 Apoi din cate am vazut prin poze o fost distractie faina acolo! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lord Vader Postat Aprilie 20, 2010 Share Postat Aprilie 20, 2010 Alte poze http://picasaweb.google.com/lordvader49/Party17042010# Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate