Sari la conținut

razvanescu

Membru
  • Număr conținut

    325
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de razvanescu

  1. Salut baieti! Am un set de cabluri si furtune fata de la Baron's de dat. E versiunea de 2 toli suplimentari si merge doar pe modelele M, nu si pe C. BARON'S Cable & Line Kit = 1125 RON (transportul e gratis oriunde in tara) Razvan (0723649225) Bye!
  2. Cred ca asa ar arata o calatorie pe care si-o imagineaza initiatorul topicului: cu mers in zig-zag, ordonat si fara "stunt". Cum bine spunea un antevorbitor, la americani e sfant cruiser/chopper/tourer-ul pentru astfel de iesiri. Te forteaza sa te abtii de la "ghidusii". Nu intotdeauna, dar oricum mai mult ca un speed/naked/supermoto sau alte tipuri. Oricum, trebuie remarcat ca este vorba doar de o iesire de aproximativ 30km. De la mine unul ai un mare , fie numai si pentru initiativa. Daca se concretizeaza, "count us in" (eu, impreuna cu gasca). Nu i-am intrebat inca, dar daca au citit topicul, cred ca ar veni. Multa bafta si la multi ani! P.S. ultimul din coloana este Paul Teutul SR.
  3. La mine a functionat OK si nu au fost probleme. Mai in gluma mai in serios, mie mi s-a dus vopseaua acolo unde frec rezervorul cu nadragii, dar asta e alta poveste. In ceea ce priveste inlaturarea sticker-elor, atat pe rezervor cat si pe parbriz, WD40-ul functionat de minune. Bye.
  4. Salut! Eu am scos stickerele de pe mobra mea cu WD40 si foenul. Usor si cu rabdare ca altfel "iei vopseaua". Incepi dintr-un colt si mergi usor, usor. Catgutul sau nylon-ul de pescuit ajuta si ele. Nu te zgarci cu WD 40. Dai cu el din aproape in aproape: s-a desprins putin, mai dai un jet ... si tot asa. Carpa pe care o folosesti ar fi ideal sa fie din microfibra, ca altfel zgarii vopseaua. Daca ti-a scapat pe jos, ia alta. Si, apropo, atunci cand folosesti foenul, nu da cu el in punct fix pentru mult timp. Plimba-l pe deasupra, baleiaza zona si se rezolva. Bafta. Si inca o data... rabdare multa!
  5. Salut Stefan si bine ai venit in randul nostru... sau mai bine zis.. bine ai sa vii in randul nostru. Personal, din pozele atasate de tine, mi se pare ca cel mai bine, dpdv al marimii motocicletei (si a ta !), iti sta pe Super Tenere sau VTX. Recomandarea mea, ca si a multor altora care ti-au raspuns, este ca, daca chopperul ramane alegerea ta, sa te orientezi catre motocicletele mari: VTX-uri, MidnightStar-uri, Vulcanurile mari si , evident, Intruder-ul de 1500 sau 1800 (variantele clasice - aici cred ca sunt in asentimentul lui @shobolanu', deoarece nici pe mine nu ma "coafeaza" M-ul de 1800). La 1,90 si 110 kile, trebuie sa recunosc, ca mi-as fi dorit, la doar doua luni dupa ce mi-am luat 950-ul (2435mm lungime), care intre noi fie spus, nu este o motocicleta chiar "scurta", sa ma fi orientat macar catre cel de 1300 (2490mm). Acum... 1900-le (2580mm) este "dream"-ul. Este vorba de gama MidnightStar de la Yamaha. In fine... iti pun si doua poze pentru edificare. "Parametrii" de comparatie ii ai mai sus. Poate te ajuta. A doua mai putin, dar macar e "in mers". Si inca un lucru: ce a spus @Saracie cu vreo doua posturi mai sus este de fapt "cheia". O data ce ti-ai luat mobra, pe care sa te simti cat de cat bine, "cerul e limita" pe partea de customizare: ghidoane de toate tipurile, parbrize, comenzi avansate, sei mai confortabile, cu sau fara spatar, bagajerie, etc. Bafta la cumparaturi!
  6. e foarte posibil sa fie chiar lantul rosu. Aia de la EK fac lanturi colorate.
  7. Intrebam pentru ca ne gandeam sa o luam la drum duminica din Bucuresti in jurul orei 9 dimineata si nu stiam daca mai gasim pe careva pe acolo. Am fi vreo 3-4 motoristi.
  8. Salutare! Duminica pe la cat dati stingerea?
  9. razvanescu

    Yamaha VIRAGO ZONE

    Arata al dracului de bine viroguta asta. Spor la vanzare! Daca e sa treci pe altceva, mergi pe 950. Eu asta am si este splendida... Ma rog, splendid, ca e "el". Daca te pot ajuta cu orice informatie, cauta-ma pe PM. R.
  10. razvanescu

    Suzuki Intruder

    Crashbaru': "parantezele" alea metalice pe care poti monta suporti (pegs) pentru mersul la drum lung. Efect atat asupra confortului cat si asupra sigurantei. Highwaybar: o bara orizontala - "mustati" - cu suporti (pegs) pentru mersul pe autostrada. Are efect asupra confortului, nu asupra sigurantei. Mai potrivita pentru motocicletele cu comenzi avansate. Bafta si asfalt uscat!
  11. razvanescu

    Yamaha Dragstar

    Diferentele de consum, asa cum a zis si @phoenix27, difera de la caz la caz in functie de unghi, forma etc. Comparativ cu a nu avea un parbriz, nu cred ca consumul ar trebui sa fie problema cea mai "arzatoare", diferentele cu/fara fiind nesemnificative, ci sporul de confort. Mie spre exemplu cu un parbriz de 58cm (masurati de la far in sus) mi-a crescut putin consumul, dar si confortul. In majoritatea cazurilor ce dai pe mere pierzi pe pere... sau invers. Ca sa fie confortul complet, iti recomand ca pe langa parbriz sa-ti achizitionezi si deflectoare. Diferenta este uluitoare. La 90-100kmh cu un parbriz inaltut si cu deflectoare poti sa-ti aprinzi linistit o tigara pe mobra. Una peste alta, ca sa-ti raspund la intrebare, in majoritatea cazurilor iti creste consumul in acelasi timp cu confortul.
  12. Chiar ca... Mai este careva care pleaca vineri din Bucale? Mai choppereste asa... nu racheta.
  13. Salut Adda. Intr-adevar CryAngel are dreptate. Cel mai bine ar fi sa ti le iei pe toate si dup-aia rejetezi carbul. Teoretic orice interventie asupra ansamblului: filtru aer-evacuare-CDI (FMS) duce automat la o ajustare a carburatiei. La motoarele pe injectie nu mai faci nimic ci doar reglezi FMS-ul. Motoarele pe carburatie obligatoriu trebuiesc rejetate. N-as putea sa-ti spun unde sa te duci in mod precis. Atat stiu, ca aproape orice dealer si atelier moto ar trebui sa aiba tot ce le trebuie pentru ajustarea unui carburator. Good luck! FMS= Fuel Management System
  14. Au inceput filmarile la sezonul 4. O sa inceapa sa fie difuzat din septembrie 2011. Nu se stie inca daca se va face si sezonul 5. Eu unul sper, mai ales tinand cont ca Katey Sagal a luat Globul de Aur anul asta pentru rolul ei din SOA. Let the good times roll!
  15. Si de mine tot la 10 minute. E de bine. Vin pe jos. Si beu. Atat.
  16. Am gustat deja tzuicomicina de la fata locului si mi-a vindecat toate alea. Haideti bre si voi ca e de bine... de foarte bine...
  17. Pe 228 este Ok drumul: mici denivelari pe partea dinspre Medigidia care nu fac decat sa vibreze mobra sub tine, in rest totul OK (eu cu Breazu' am avut ~100km/h). Atentie sporita cand ajungeti la intersectia cu DN 2A: este nisip in virajul respectiv. In rest numai de bine. Bye.
  18. Salut! Exista cineva care sa-mi poata taia si mie doua bucati de plexiglas/policarbonat mai micute? Nu trebuie indoite sau supuse la termoformare ci doar sa fie netede marginile sa nu ma tai in ele. Am nevoie de ele sa-mi confectionez niste "lowers" (deflectoare) pentru Breazu'. Dau niste beri... Atasez si schemele. Multam fain. lowers1.PDF
  19. M-am trezit si mi-am dat seama ca n-am murit
  20. Am mers cu cruiser-ul in weekend la Enisala si am o mentiune: DJ 223A care leaga direct Slava Rusa de Babadag este in ultimul hal (toti cei 8km, nu doar o bucata): gropi multe si adanci, imposibil de slalomat chiar si cu o mobra mai manevrabila decat MidnightStar-ul. Am observat ca pe harta nu este trecut drumul. Recomandari: rosu pe toata gama de mobre. Accesul spre cetatea Enisala: DJ222 dinspre Babadag, breteaua de acces spre cetate plus inca un km inspre Salcioara: verde inchis. Dupa aceea, pana in apropiere de Salcioara: rosu. De la Jurilovca inspre Visina, Lunca, Baia (DJ222) si apoi Ovidiu si Constanta (E87) : verde deschis. Hope it helps.
  21. Banuiesc ca tu eri cea de la semafor de la Marriott in seara asta. Fain R6-le. Sa-l stapanesti sanatoasa.

    Bye.

  22. razvanescu

    Yamaha Dragstar

    Cum spunea T-1000 in T2: "Say... that's a nice bike". Sa-ti traiasca.
×
×
  • Creează nouă...