adorlith Postat Iunie 16, 2006 Share Postat Iunie 16, 2006 Stiti vreun intruder 1500 LC in Bucuresti ? Modelele mai noi de 2002 au doua discuri de frana si pistonul din main cylinder e mai mare. Vreau sa fac un test sa montez pistonul la intruderul meu. Merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theBD Postat Iunie 16, 2006 Share Postat Iunie 16, 2006 lol si chiar vrei sa se ofere vreunu sa-i demontezi tu etrierul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adorlith Postat Iunie 16, 2006 Autor Share Postat Iunie 16, 2006 lol si chiar vrei sa se ofere vreunu sa-i demontezi tu etrierul? Doar nu il mananc, dureaza max 2 ore. Imi trebuie pistonul din rezervorul de la ghidon. Stiu ca mi l-ai da pe al tau, dar nu se potriveste. Oricum, apreciez. Nu e o operatie SF, ma gandesc ca un chopperist care se respecta tre sa stie putina mecanica, nu sa ma puna apoi sa-i repar motorul ca merge intr-un singur cilindru dupa ce am umblat la frana. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Iunie 16, 2006 Share Postat Iunie 16, 2006 mie frica sa nu mananc ceva maro, dar cred ca am vazut unul acum ceva timp. nu cred insa ca omul ar sari in sus de bucurie daca aude ce vrei tu de la el. asta in cazul in care mai are motorul ala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate