Rocker'sChallenge Postat Martie 18, 2010 Share Postat Martie 18, 2010 Are cineva/s-a dat cineva cu XR 1200? Parerei, opinii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheFatBob Postat Martie 19, 2010 Share Postat Martie 19, 2010 da,eu....cu unul din 2003. mi-sa parut ok, are vina daca bagi mina in gaz. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rocker'sChallenge Postat Aprilie 27, 2010 Autor Share Postat Aprilie 27, 2010 De cateva zile sunt proaspatul proprietar al "micului" xr 1200 x . Mai are cineva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shobolanu' Postat Aprilie 27, 2010 Share Postat Aprilie 27, 2010 Felicitari! E un motor bestial pt oras. Acceleratie beton, ciclistica meserie, stie sa puna ranjetul pe buze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
->Bullet<- Postat Aprilie 27, 2010 Share Postat Aprilie 27, 2010 De cateva zile sunt proaspatul proprietar al "micului" xr 1200 x . Mai are cineva? este cumva unul portocaliu ? oricum sa-l stapanesti sanatos. baga si tu un feedback ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoRocker Postat Aprilie 28, 2010 Share Postat Aprilie 28, 2010 este cumva unul portocaliu ? oricum sa-l stapanesti sanatos. baga si tu un feedback ! e XR1200X, adica variana 'all black' ca ironu foarte misto mobra, s-o stapanesti sanatos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rocker'sChallenge Postat Aprilie 28, 2010 Autor Share Postat Aprilie 28, 2010 Multam de urari! E super motorul. Nici la ture mai lungi nu e total nepotrivit..Am mers Bucuresti-Resita (550 km) fara sa resimt o oboseala deosebita. In oras sau pe drumuri de munte, virajate e bestial. Doar la viteze mari e mai dificil, neavand nici un fel de protectie la vant (eu trecand de la KTM 990 Adventure cu parbriz touring.. ). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
->Bullet<- Postat Aprilie 28, 2010 Share Postat Aprilie 28, 2010 Ai fost cu ea cumva vineri la smaeb? ...si daca da, de ce ?! glumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rocker'sChallenge Postat Aprilie 28, 2010 Autor Share Postat Aprilie 28, 2010 Ai fost cu ea cumva vineri la smaeb? Da. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate