ottoMan Postat Iunie 17, 2006 Share Postat Iunie 17, 2006 Acum o saptamana l-am luat. Inca nu mi-am revenit complet si dimineata cand ies in curte nu-mi vine sa-mi cred ochilor. E aici si al meu. I-am zis Zed, ca mi-a placut Pulp Fiction. Atasez o poza si ma mai duc sa ma plimb putin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
allias Postat Iunie 17, 2006 Share Postat Iunie 17, 2006 felicitari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kiki Postat Iunie 17, 2006 Share Postat Iunie 17, 2006 Acum o saptamana l-am luat. Inca nu mi-am revenit complet si dimineata cand ies in curte nu-mi vine sa-mi cred ochilor. E aici si al meu. I-am zis Zed, ca mi-a placut Pulp Fiction. Atasez o poza si ma mai duc sa ma plimb putin. sa aveti grija unul de altul dar mai ales tu de ea ca hotii astia mai nu le nimeni de cap ca as trage cu tancu sa ii omor.bafta,la multi kilometrii fara evenimente si asfalt uscat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ottoMan Postat Iunie 17, 2006 Autor Share Postat Iunie 17, 2006 cu hotii sper sa nu am probleme, o tin in curtea proprie. din punctul asta de vedere sunt un norocos ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
igi Postat Iunie 17, 2006 Share Postat Iunie 17, 2006 08._The_Centurians___Zed__s_Dead_Baby__Bullwinkle_Part_II_.mp3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate