foxbat Postat Martie 29, 2010 Autor Share Postat Martie 29, 2010 domnilor, va rog, nu "troll"iti:) cred ca a fost limpede ideea, nu avem insa cum sa fim toti de acord.si bine ca nu s-au "pierdut" mai multi. ma bucur pentru ziua superba si sa ne revedem sanatosi rog un moderator sa inchida topicul, la fel si cel cu plimbarile " terminate" Respect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
magarusulmarius Postat Martie 29, 2010 Share Postat Martie 29, 2010 Filmele sunt aici: ftp://marius95.no-ip.info/Cine se pricepe este rugat sa faca din ele un montaj prezentabil. Eu n-am simt artistic. eu ma pricep sa fac montaj dar nu mai am programul,,,cand am devirusat pc ul mi-a sters tipu ala tot,,, cateva montaje mai vechi facute de mine : http://www.youtube.com/user/pescarusul911#p/u/4/DEUFeIICTqc tot acolo sunt facute si alte filmulete : belogradchick, dubova, excursie cutremur, castelul huniazilor etc etc programul se numeste cs3 premier si vine la pachet cu adobe photoshop asadar, cine are programul asta ? il vreau , fac cinste din excursia asta am inregistrare video cu foxul cand traversa rauletul cu motoreta, pe la cascade, chestii filmate din mers ,,,si multe poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate