marmota Postat Iunie 18, 2006 Share Postat Iunie 18, 2006 Mi-am busit roate de pe fata, 19x2.15... Are cineva una de vanzare cu sau fara disc de frana? M-ar mai interesa si daca exista mesteri ce le pot repara p-astea busite... Mi s-au rupt fo 10 spite la roata. Plizzzzz help Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motororult Postat Iunie 18, 2006 Share Postat Iunie 18, 2006 Mi-am busit roate de pe fata, 19x2.15... Are cineva una de vanzare cu sau fara disc de frana? M-ar mai interesa si daca exista mesteri ce le pot repara p-astea busite... Mi s-au rupt fo 10 spite la roata. Plizzzzz help La vreo reprezentanta nu ai sunat? cam cat e una noua? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
allias Postat Iunie 18, 2006 Share Postat Iunie 18, 2006 janta e indoita rau sau fisurata? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marmota Postat Iunie 19, 2006 Autor Share Postat Iunie 19, 2006 janta e indoita rau sau fisurata? Nu este fisurata si nici indoita rau... Dupa parerea mea de profan daca gasesc un mester priceput o poate reconditiona daca are spite. La vreo reprezentanta nu ai sunat? cam cat e una noua? Nu am sunat la reprezentanta ca mi-e groaza de ce preturi au astia acolo si apoi am sperat sa ma ajute careva de pe aici, ori cu o roata ori cu un mester care s-o poata reconditiona. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BAR Postat Iunie 19, 2006 Share Postat Iunie 19, 2006 in Bucuresti se indreapta si in Arad este dar dureaza un pic ca o trimite in Ungaria,dar daca gasesti second hand mai bine pt. ca nu e tare ieftin.un prieten a indreptat-o si a costat cam150 euroi,e drept era din aliaj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marmota Postat Iunie 20, 2006 Autor Share Postat Iunie 20, 2006 in Bucuresti se indreapta si in Arad este dar dureaza un pic ca o trimite in Ungaria,dar daca gasesti second hand mai bine pt. ca nu e tare ieftin.un prieten a indreptat-o si a costat cam150 euroi,e drept era din aliaj Unde se indreapta in Bucuresti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate