Sari la conținut

marmota

Super Membru
  • Număr conținut

    545
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de marmota

  1. Nici nu trebuie sa iti pierzi cunostinta. Eu am avut accident, m-am ridicat imediat, dar nu mi-am adus aminte de accident. Intrebam, imi explicau si se stergea din nou... Este un mecanism de protectie a creierului... Nu reusesc sa imi readuc aminte de cele intamplate, doar ce mi-a povestit cel ce a intrat in mine. Cand s-a oprit creieruldin resetting mi se parea ca ii cunosc pe toti, doctor asistente Abia dupa ce am reusit sa retin informatia ce mi se tot dadea de prietenii inspaimantati, mi-am dat seama ca ii "cunosteam" fiindca avusesera grija de mine dupa accident
  2. Acolo este mereu programul de rahat, un singur feribot pe zi, seara
  3. marmota

    Accident Iasi

    Ce inseamna merge-ti? On topic insanatosire grabnica si fara sechele motociclismului si recuperare a daunelor cat mai usoara.
  4. Dar de unde o scoti bre ca nu ar edreptul sa isi dea cu parerea? Daca nu ai chef sa isi dea lumea cu parerea despre tine dispari de aici si nimeni nu o sa mai fac asta. Faptul ca ai venit pe un FORUM unde se discut te expune la oameni care isi dau cu parere lol, asta era si scopul.
  5. Am un Hornet de 900 din 2002, ma intereseaza schimb de ulei, reglat lant (cu mine pe ea) schimbat bujiile (am eu bujii). M-ar interesa si de schimbat cauciucul pe spate (am roata cu cauciucul, trebuie mutat pinionul pe ea si montata). Un pret pt asta se poate? Apoi m-ar interesa daca stiti pe cineva care sa stie sa se joace cu power commander-ul, sa faca niste harti. Astept mesaj de la voi.
  6. Mi se pare un argument cel putin penibil... Poti sa si intorci capul cand pleci de pe loc, nu te costa nimic, te fereste doar sa vii cu scuze penibile de gen nu te-am vazut and stuff... Dar nah fiecare cu mentalitatea lui, unii se dau cu masina ca sa se relaxeze, altii au ceva spirit de raspundere.
  7. De ce sa faca asta? Pana mea cand aud de faze d-astea mi se urca tensiunea la cer... Se referea la sugestia colegului care spunea sa ii bage o spaga celui care se ocupa de caz, faza care m-a secat si pe mine....
  8. Lasa sa se vada! De ce sa nu se vada? Daca ascunzi rahatul sub pres nu mai miroase?
  9. Esti neinformat amice! Tuturor celor care nu provin din UE le trebuie viza si permis de munca. Indienii care pot lucra fara viza si permis de munca sunt acolo de cateva generatii, sunt cetateni britanici, spre deosebire de romani, polonezi, etc. Daca o sa vorbesti cu un englez despre imigranti ai sa vezi ca au numai cuvinte de lauda despre indieni, lucru ce nu se poate spune despre romani, polonezi, rusi, turci, arabi si africani.
  10. Mie mi-a placut. Locatia misto, multi oameni misto, as repeta,
  11. marmota

    Inca un carnagiu!

    A facut acest post pt ca e vb de un accident cu motociclisti. Sunteti exasperanti astia cu inchide postu, de ce ai facut postu samd. Exista admini care daca ar considera post-ul inutil sau nelalocul lui, l-ar inchide. Voi ceilalti, politia forumului, puteti sa va pensionati fara grija, nimeni nu va va duce lipsa! Scuze pt off topic, dar baietii astia sunt incredibili!
  12. marmota

    Am cazut si eu o data

    Arata impecabil, felicitari! Motocicleta este streefighter by default
  13. Salut jupane, am ajuns cu bine un pic subtiat la buzunar. Eu mai am la matale vreo datorie? In afara de berea pe care vreau eu sa ti-o dau?

  14. Am ajuns si eu acasa cu o zi intarziere prietenii stiu de ce. Vreau sa multumesc pe calea asta lui Manu din Constanta care a asudat serios pentru a ma pune pe picioare (a se citi roti) si celor de la Seawolves ce m-au pus in legatura cu el. Daca aveti probleme cu mobra cand sunteti prin zona (Constanta-Mangalia) apelati cu incredere la el.
  15. Foarte cool dar cam devreme. O sa fiiu acolo totusi! Se poate un numar de telefon? Pe privat daca nu vrei sa il postezi.
  16. Nu merge nimeni din Bucuresti pe la Ostrov? Mi-e dor de drumul ala si chiar daca e un pic mai lung drumul va GARANTEZ ca merita! As pleca vineri, flexibil la orar.
  17. Misto filmele, m-ar interesa si pe mine o camera d-asta. Niste link-uri ceva? Eventual niste poze cu camera montata?
  18. A cere unor romani sa nu mai judece pe altii este ca si cum ai cere pamanantului sa nu se mai invarta ori soarelui sa nu mai rasara. Datul cu parerea, judecatul altora si discutiile pe un ton cat mai strident si preferabil cu cat mai multe jigniri sunt indeletniciri populare roamanesti adanc inradacinate si imposibil de schimbat
  19. Nu inteleg de ce speri sa ai parte de respect in trafic... In viata de zi cu zi ai parte de respect? Dupa parerea mea nu exista respect in Ro. Si aici nu vb de prieteni si de oameni civilizati ci de restu 70-80% din romani. La romani se injura, la romani se tipa, la romani se inghesuie. Multi stiu asta in subcostient dar nu le este foarte clar. Daca ai avut norocul sau ghinionul (dupa caz) sa fi plecat din tara pt o perioada mai lunga, in momentul in care te-ai intors esti izbit de lipsa de respect a romanului pt cel de langa el. El si numai el, romanul, stie care este adevarul, cum trebuiesc facute lucrurile. Emisiunile de la televizor se poarta pe un ton ridicat, daca nu cu tipete, cibne este mai nesimtit si tipa mai tare sau vorbeste peste interlocutor are dreptate. Problema apare atunci cand trenbuie facut ceva. Atunci romnanul zice ca nu poate singur si se spala pe maini. Are impresia ca i se cuvine totul si ca altii trebuie sa indrepte situatia si nu el. Asta este societatea romaneasca si din pacate sanse sa se schimbe prea curand nu-s. Asa ca pana la respect in trafic lumea trebuie sa se apuce de educatie, incepand de la copii. Copii din ziua de azi (am inceput sa sun ca un mos) nu mai au un sistem de valori cat de cat respectabi. Invata de la televizor si din ce vad pe strada ca nesimtirea si lipsa de orice fel de scrupul primeaza. Si ca orice copil copiaza. Asa ca nene foxbat, pana sa ai pretentia sa fii respectat in trafic...
×
×
  • Creează nouă...