Sari la conținut

marmota

Super Membru
  • Număr conținut

    545
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://
  • Yahoo
    maxcorbu

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucale
  • Carnet moto din
    2006
  • Motocicleta
    Honda Hornet 900
  • Numar Moto
    Galben
  • Club
    Marmotii veseli

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Honda Vigor FX 650 (furata de niste meseriasi)

marmota's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Nici nu trebuie sa iti pierzi cunostinta. Eu am avut accident, m-am ridicat imediat, dar nu mi-am adus aminte de accident. Intrebam, imi explicau si se stergea din nou... Este un mecanism de protectie a creierului... Nu reusesc sa imi readuc aminte de cele intamplate, doar ce mi-a povestit cel ce a intrat in mine. Cand s-a oprit creieruldin resetting mi se parea ca ii cunosc pe toti, doctor asistente Abia dupa ce am reusit sa retin informatia ce mi se tot dadea de prietenii inspaimantati, mi-am dat seama ca ii "cunosteam" fiindca avusesera grija de mine dupa accident
  2. Acolo este mereu programul de rahat, un singur feribot pe zi, seara
  3. marmota

    Accident Iasi

    Ce inseamna merge-ti? On topic insanatosire grabnica si fara sechele motociclismului si recuperare a daunelor cat mai usoara.
  4. Dar de unde o scoti bre ca nu ar edreptul sa isi dea cu parerea? Daca nu ai chef sa isi dea lumea cu parerea despre tine dispari de aici si nimeni nu o sa mai fac asta. Faptul ca ai venit pe un FORUM unde se discut te expune la oameni care isi dau cu parere lol, asta era si scopul.
  5. Am un Hornet de 900 din 2002, ma intereseaza schimb de ulei, reglat lant (cu mine pe ea) schimbat bujiile (am eu bujii). M-ar interesa si de schimbat cauciucul pe spate (am roata cu cauciucul, trebuie mutat pinionul pe ea si montata). Un pret pt asta se poate? Apoi m-ar interesa daca stiti pe cineva care sa stie sa se joace cu power commander-ul, sa faca niste harti. Astept mesaj de la voi.
  6. Mi se pare un argument cel putin penibil... Poti sa si intorci capul cand pleci de pe loc, nu te costa nimic, te fereste doar sa vii cu scuze penibile de gen nu te-am vazut and stuff... Dar nah fiecare cu mentalitatea lui, unii se dau cu masina ca sa se relaxeze, altii au ceva spirit de raspundere.
  7. De ce sa faca asta? Pana mea cand aud de faze d-astea mi se urca tensiunea la cer... Se referea la sugestia colegului care spunea sa ii bage o spaga celui care se ocupa de caz, faza care m-a secat si pe mine....
  8. Lasa sa se vada! De ce sa nu se vada? Daca ascunzi rahatul sub pres nu mai miroase?
  9. Esti neinformat amice! Tuturor celor care nu provin din UE le trebuie viza si permis de munca. Indienii care pot lucra fara viza si permis de munca sunt acolo de cateva generatii, sunt cetateni britanici, spre deosebire de romani, polonezi, etc. Daca o sa vorbesti cu un englez despre imigranti ai sa vezi ca au numai cuvinte de lauda despre indieni, lucru ce nu se poate spune despre romani, polonezi, rusi, turci, arabi si africani.
  10. Mie mi-a placut. Locatia misto, multi oameni misto, as repeta,
  11. marmota

    Inca un carnagiu!

    A facut acest post pt ca e vb de un accident cu motociclisti. Sunteti exasperanti astia cu inchide postu, de ce ai facut postu samd. Exista admini care daca ar considera post-ul inutil sau nelalocul lui, l-ar inchide. Voi ceilalti, politia forumului, puteti sa va pensionati fara grija, nimeni nu va va duce lipsa! Scuze pt off topic, dar baietii astia sunt incredibili!
  12. absolut nici una...bere aia sa fie, ma bucur ca ai ajuns ok, nasol cu beleaua, dar mai bine ca s-a intamplat in constanta decat pe autostrada sau naiba stie unde...am tot vrut sa te sun azi, dar am fost cu capul in nori...ne auzim pe mess.

×
×
  • Creează nouă...