asdfghjk Postat Martie 23, 2010 Share Postat Martie 23, 2010 (editat) la scoici la bulgari. POI garmin AICI N43 24.240 E28 23.340 Editat Martie 23, 2010 de Doru BMW Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Martie 23, 2010 Share Postat Martie 23, 2010 Chiar mi-am propus sa ajung si eu acolo dar din pacate acum nu am finante...dar ma duc eu in alta perioada. Drum frumos sa ai! Mesaj completat Sau...de fapt poate se mai schimba situatia pana duminica...asa ca o sa stau cu ochii pe topic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Martie 23, 2010 Share Postat Martie 23, 2010 nu te duci la dalboka. n ai vrut sa vii cu mine acolo de cele 3 ori de anul asta asa ca du te in alata parte :-P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdfghjk Postat Martie 23, 2010 Autor Share Postat Martie 23, 2010 haha faci si tu ca unii ca sunt alpii lor, acum e bulgaria ta hahaha. mai bine hai si tu incolo, la veliko a fost cam nasol drumul. in plus s-a lungit ziua. daca mergi platesc penalizari in kamenitze sau ce vrei pt absente. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Martie 23, 2010 Share Postat Martie 23, 2010 haha faci si tu ca unii ca sunt alpii lor, acum e bulgaria ta hahaha. mai bine hai si tu incolo, la veliko a fost cam nasol drumul. in plus s-a lungit ziua. daca mergi platesc penalizari in kamenitze sau ce vrei pt absente. nici nu ma gandesc , paganule , basti de aici cu ispitele tale:) platesti de Paste , in Mithos stii unde hai,sa vii cu poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdfghjk Postat Martie 23, 2010 Autor Share Postat Martie 23, 2010 ok Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dans Postat Martie 26, 2010 Share Postat Martie 26, 2010 Salut, sambata la 7 a.m. plec cu Manuel la Dalboka pe ruta Benzinaria Mol (plecarea) A1-Drajna-Calarasi-Silistra-Dobric-Balcic-Dalboka-Cap Kaliacra. Daca este timp, intoarcerea o facem prin tara, catre Mangalia. Sambata este frumos, dumanica nu prea. Mesaj completat Salut, sambata la 7 a.m. plec cu Manuel la Dalboka pe ruta Benzinaria Mol (plecarea) A1-Drajna-Calarasi-Silistra-Dobric-Balcic-Dalboka-Cap Kaliacra.Daca este timp, intoarcerea o facem prin tara, catre Mangalia. Sambata este frumos, dumanica nu prea. ...sorry, A2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdfghjk Postat Martie 26, 2010 Autor Share Postat Martie 26, 2010 dum ploua, drum bun, eu m-am impuscat in cap de cum am venit de la munca, nu voi fi in stare sa ma scol la 6. ma duc cu tineretul la veliko, o sa ne ia aia taxa de drun de cate ori am fost incolo. as fi mers si eu la dalboka, bine ca plecati devreme. veniti prin varna, e mai rapid. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dans Postat Martie 26, 2010 Share Postat Martie 26, 2010 multumim, ne pare rau ca nu mergem impreuna. Cat despre taxa, sambata trecuta am fost la Veliko, s-a trecut ca prin branza, nici vorba de taxa. Vizitati si Arbanasi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdfghjk Postat Martie 26, 2010 Autor Share Postat Martie 26, 2010 daca fac ochi aveti un pct de intalnire la 7? lasa un tel pe pm. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dans Postat Martie 26, 2010 Share Postat Martie 26, 2010 daca fac ochi aveti un pct de intalnire la 7? lasa un tel pe pm. Da, benzinaria Mol inainte de A1, ora 7 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdfghjk Postat Martie 26, 2010 Autor Share Postat Martie 26, 2010 lasa tel pe pm, nu stiu care mol, venind de unde? eu vin din pipera pe centura, probabil din sens opus. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Martie 29, 2010 Share Postat Martie 29, 2010 lasa tel pe pm, nu stiu care mol, venind de unde? eu vin din pipera pe centura, probabil din sens opus. well, cum fu :? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
manuel_ktm Postat Martie 29, 2010 Share Postat Martie 29, 2010 well, cum fu :? vezi ce a spus @dans pe topicul de turcia /index.php?...6139&st=670 oricum a fost bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dans Postat Martie 29, 2010 Share Postat Martie 29, 2010 cateva poze cu Dalboka musels farm Extras din topic Turcia 2010 In Bg am fost doar 2, Manuel si subsemnatul. Am bagat ca Berila si la 17.30 intram in Bucuresti. Traseu: Buc-A2-Drajna-Calarasi-Silistra-Dobric-Balcic-Cap Kaliacra (mancat diverse cu scoici la ferma-carciuma pe malu' marii)-Vama Veche (arata dezolant dar cu asphalt)-Mangalia-Constanta-Cernavoda-A2-Bucuresti-Dans socrii Corbeanca-Manuel Breaza casa proprie maine Florii ziua finutei Iris si a maica-sii Florica! Deci peste 700 Km, Manuel 800! Tare de tot, ajungeam la Chanakale sau Constantinopole. Sa fiiti iubiti, noi suntem antrenati pentru Turkia! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Martie 30, 2010 Share Postat Martie 30, 2010 brava bre, frumos dorule - ai tradat cauza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate