Rebel Postat Iunie 19, 2006 Share Postat Iunie 19, 2006 Salutare Prietena mea are buletin de Ialomita si urmeaza sa-si depuna dosarul de examen pentru cat. A la Politia din Slobozia (desi a dat pentru B la Urziceni, s-a interesat si cica in Urziceni nu e poligon pentru moto...) As dori un numar de telefon al unui instructor (sau vreun motociclist) din Slobozia care ne poate ajuta cu o motocicleta pentru examen (banuiesc ca e necesara una de 250cmc). Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kcuf_di Postat Iunie 19, 2006 Share Postat Iunie 19, 2006 Se poate si un ETZ de 150 de exemplu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joe Black Postat Iunie 19, 2006 Share Postat Iunie 19, 2006 Salutare Prietena mea are buletin de Ialomita si urmeaza sa-si depuna dosarul de examen pentru cat. A la Politia din Slobozia (desi a dat pentru B la Urziceni, s-a interesat si cica in Urziceni nu e poligon pentru moto...) As dori un numar de telefon al unui instructor (sau vreun motociclist) din Slobozia care ne poate ajuta cu o motocicleta pentru examen (banuiesc ca e necesara una de 250cmc). Multumesc. la capacitetea motorului se poate shi cu mai mult atata timp cat nu depasheshte, parca, 34 de cai.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
upi Postat Iunie 21, 2006 Share Postat Iunie 21, 2006 da exista eu sunt tot din Urziceni si in tot judetul IL sunt decat 2 "scoli " daca se pot numi asa una in Fetesti si una in Slobozia .Cea din Slobozia am terminato si eu ........numarul si numele instructorului este 0722659491 Alecu costel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Carapcea Postat Mai 5, 2020 Share Postat Mai 5, 2020 Salutare! As vrea sa dau si eu de motor de A m ca sunt minor se mai fac in slobozia ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate