Blaze Postat Martie 28, 2010 Share Postat Martie 28, 2010 Daca este pe la ora 9-10 dimineatza kiar si mai tarziu pana in 12 unul dintre voi prin zona Dristor il rog sa treaca 10 minute prin spate pe la Tip-Top, putin mai jos de Mc. Eu voi fi akolo cu motorul si am nevoie de o cheie de bujie din trusa de skule. O aveti fiecare sub sa. A mea a fost furata asta vara o data cu motorul, norocul meu a fost ca am gasit motorul dar skulele au disparut. Va rog mult daca aveti 10 minute libere sa ma ajutati si pe mine nu va ia mai mult. Va multumesc si nu raman dator. Dau eu o kafea cu prima okazie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
David' Postat Martie 29, 2010 Share Postat Martie 29, 2010 Ce motocicleta ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mexicanu' Postat Martie 29, 2010 Share Postat Martie 29, 2010 12 lei la carrefour la sectiunea de auto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate