Admin l.u.v Postat Martie 29, 2010 Admin Share Postat Martie 29, 2010 Buna: Caut un mecanic pt.comuniste in Bucuresti. Am un vecin care are un Simpson si are probleme cu ea. Vreau sa-l ajut. Stie cineva ceva? Si eventual un magazin care mai aduce piese? Multumesc frumos. Luigi Vicol Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircea_simson Postat Martie 30, 2010 Share Postat Martie 30, 2010 Buna:Caut un mecanic pt.comuniste in Bucuresti. Am un vecin care are un Simpson si are probleme cu ea. Vreau sa-l ajut. Stie cineva ceva? Si eventual un magazin care mai aduce piese? Multumesc frumos. Luigi Vicol Eventual are prb cu Simsonul ( cu Simpsonul nu cred). Magazin de piese exclus( eventual anvelope ...) piesele care se gasesc in strainatate sunt scumpe si foarte multe reconditionate Numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate