La2ul1 Postat Martie 31, 2010 Share Postat Martie 31, 2010 Pe la ora 21 si ceva s-a produs....mi-a spus o amica.... Daca stie cineva detalii....zicea din ce a vazut , ca moto era tavalit bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat Martie 31, 2010 Share Postat Martie 31, 2010 S-au mai sters din reply-uri? Ser79ban avusese o replica mai devreme in care intreba unde a avut loc accidentul, in Bucuresti sau in Giurgiu (raspunsul era in Bucuresti)... Oricum, cand mai faceti astfel de topicuri, poate ar fi mai util daca ati spune macar ce culoare avea motorul (daca persoana care relateaza nu stie sa faca diferenta intre ele), sau ce imbracaminte/echipament avea motoristul... Nu stiu... Ceva dupa care sa ne dam seama cine este persoana (sau cine NU ESTE). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
La2ul1 Postat Martie 31, 2010 Autor Share Postat Martie 31, 2010 Daca avea detalii scriam....dar mi-a relatat o amica...care habar nu are... deci....si unde mai zici ca era inserat si ea era doar in treacat....adica a vazut moto jos si multe plastice....doar atat am scos de la ea...Cel putin e moto,si nu scuter ; na ceva concret Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinT Postat Aprilie 1, 2010 Share Postat Aprilie 1, 2010 (editat) Am trecut aseara cu masina pe acolo pe la 20.45, fara sa opresc fiindca erau deja multa lume, masini si ambulanta sosita. Accidentul pare sa se fi produs pe sensul spre Giurgiu, la mica distanta dupa trecerea de cale ferata (pe partea aceea se gaseau moto si ambulanta). In ce priveste motorul, din ce am putut vedea (adica doar spatele si era intuneric) putea fi orice de la naked la SS, de culoare gri. Chiar langa el era oprita ambulanta, iar cand am trecut eu, o persoana se afla pe targa si era suita de paramedici in ambulanta. Nu stiu daca era motociclistul sau altcineva, fiindca nu parea sa aiba echipament moto. Pe sensul opus (oarecum vis-a-vis) era oprit, cu avarii, un Logan taxi care avea portbagajul putin infundat. Asta e tot si posibil sa nu fi receptat chiar exact situatia. Editat Aprilie 1, 2010 de CostinT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat Aprilie 1, 2010 Share Postat Aprilie 1, 2010 De ce Dumnezeu ne ia toti ingerii la el si nu ii lasa sa ne lumineze viata...In aceasta noapte in jurul orei 1:00-2:00 Giulia,pentru apropiati Luci sau Mika a avut un grav accident de motor cu prietenul ei,inca nu se stiu cauzele accidentului dar se pare a fi vorba despre "o femeie la volanul unei masini"! In acest moment cei 2 se afla la Spitalul Clinic de Urgenta Floreasca in stare foarte grava!!! Da si tu mai departe sa ajunga la toti prietenii lor,nu te doare mana!Voi reveni cu alte informatii imediat ce le aflu! http://gyulyayzf.hi5.com Am primit asta adineauri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Aprilie 1, 2010 Share Postat Aprilie 1, 2010 poate torusi nu e vorba de acelasi lucru. Zic si eu, daca s-a intimplat pe la 21 ieri si pe la 23 s-a anuntat, nu vad cum putea accidentul topicului asta sa se intimple intre 1 si 2 azi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat Aprilie 1, 2010 Share Postat Aprilie 1, 2010 (editat) Cred ca se referea la 1-2 noaptea, avand in vedere ca eu am postat la 11:34. In fine...eram doar curios ce e cu mesajul ala. Editat Aprilie 1, 2010 de skvj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
La2ul1 Postat Aprilie 22, 2010 Autor Share Postat Aprilie 22, 2010 se poate inchide topicul Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate