Sari la conținut

skvj

Super Membru
  • Număr conținut

    2.096
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    IS
  • Carnet moto din
    27.11. 2009
  • Motocicleta
    HONDA

Informații profil

  • Motociclete detinute
    FZR600

Vizitatori Recenți Profil

2.411 citiri profil

skvj's Achievements

  1. Păi dacă nu-i trebuie nimănui ...
  2. Lângă biroul meu sta de aproape un an o Honda Hornet neagră, înmatriculata pe B82TTI. Nimeni nu știe a cui e. A fost parcata pe un loc public și uitată acolo. I-a dispărut cuiva și o caută?
  3. skvj

    Yamaha FZR 600

    Am venit aici doar să vă spun că incă trăiesc
  4. skvj

    Mecanic bun prin Iasi?

    Eventual zi si despre ce motor e vorba, poate il stim.
  5. Are cineva manualul pentru 900RR SC28 '95? Mai exact ma intereseaza partea cu cablajul bordului. » Post actualizat in 17 Jul 2018 18:22 Gata, am reusit.
  6. Mai motoreta e ok ... de incepatori nu e clar, dar e distractiva si trage bine si in ture joase.
  7. skvj

    Casti Albe vs Casti Negre

    Eu mi-am luat alba pentru ca e mult mai vizibila in trafic.
  8. Am o mica problema cu un 900RR SC28 '95 893cmc. Auzeam de anul trecut un zgomot subtire la primul cilindru (din partea stanga a motocicletei), zgomot ca de bujie. Peste iarna i-am montat o toba carbon, mai galagioasa, am mers sezonul asta cu ea si ieri am revenit la toba veche, mult mai linistita, moment in care mi-am dat seama ca acel sunet s-a accentuat destul de mult, duce deja inspre sunet de tachet si creste o data cu turatia, dar dupa 5-6k ture e acoperit de sunetul evacuarii si nu.mi pot da seama daca se aude inca. Acuma nu stiu ce sa zic, mi-am bagat putin mana pe la fisa cilindrului ca am reusit sa inec atat de tare motocicleta la inceput de sezon incat am reusit sa o pornesc tractata cu masina, asta dupa ce am incercat sa ii scot bujiile sa i le curat, fara succes insa pentru ca nu am cheia potrivita. De atunci am observat ca nu mai porneste "la sfert", adica invarte sa zic de 2 ori si apoi o ia, in special la cald. Bun, credeti ca tacaneala aia e de la faptul ca nu am pus corect fisa la loc sau se duce motorul pe ..la? De mers merge bobocel, trage foarte bine, ulei nu prea papa.
  9. Dap, s-a furat. La tine vad ca si-a furat-o mireasa. ha ha.
  10. Scrumiera, ti-a expirat abonamentul la pornhub? Aia e. Am gresit topicul Bucurati-va in continuare de un gopro legat de casca si muzica country.
  11. Nu, nu am monetizare activa pe cont, asa ca hatereala voastra e gratuita. Chiar te.as provoca sa.ti speli masina intr.o zi precum cea de duminica si sa.mi spui apoi cum ti.a iesit. Stiu ca unii aruncati cu noroi pe aici de la volanul unui logan obosit, dar aia e. Era vorba de vlog in sine, nu de masina. Cat despre ce am apucat sa vad pe aici, plm.. Sunt vre.o 2 baieti care fac moto vlogging foarte misto, dar cred ca daca ar posta aici sigur ar aparea comentarii legate pozitia soarelui sau de orice altceva irelevant. » Post actualizat in 20 Mar 2018 08:02 Asta de exemplu nu e legat de vlog, doar l-am ajutat pe un pusti cu cateva poze pentru vanzarea motoretei si i-am tras si cateva cadre. Pool cu hatereala: -umbla prea echipat pt un 125 -nu ai spalat asfaltul -o mizerie
  12. De ce, tie iti merge bine acolo cu axatul?
×
×
  • Creează nouă...