advd76 Postat Iunie 20, 2006 Share Postat Iunie 20, 2006 (editat) Foarte manevrabila...si dat fiind ca e noua (garantie 2 ani) iar pretul e 3000 EURO....EU ZIC CA E SUPER PT UN INCEPATOR Editat Iunie 20, 2006 de advd76 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kiki Postat Iunie 20, 2006 Share Postat Iunie 20, 2006 Foarte manevrabila...si dat fiind ca e noua (garantie 2 ani) iar pretul e 3000 EURO....EU ZIC CA E SUPER PT UN INCEPATOR super faina.sa ai noroc de ea.si vad ca este asemanatoare cu aia de la farst baic.eu cred ca aia o copiat dupa asta design insa nu si calitatea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reptile Postat Iunie 20, 2006 Share Postat Iunie 20, 2006 Sa ai parte de ea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Iunie 20, 2006 Share Postat Iunie 20, 2006 sa o stapanesti sanatos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
advd76 Postat Iunie 21, 2006 Autor Share Postat Iunie 21, 2006 Ai dreptate KIKI....cei de la First Bike au scos un model foarte asemanator ca aspect...insa la capitolul calitate lasa de dorit...Eu m-am dat si cu una d'asta chinezeasca dar nu se compara cu Yamaha. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate