murano Postat Aprilie 2, 2010 Share Postat Aprilie 2, 2010 Am schimbat recent pistonu si segmentii la cusca mea de 50.Pe asfalt si drum cat de cat omenesc trage,nu am probleme,da cum ma bag sa urc si eu un deal cat de cat omenesc ori moare ori nu trage.Unde poate fii infundata?Sau din ce cauza se intampla asta?:| Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Haywood Yablomme Postat Aprilie 2, 2010 Share Postat Aprilie 2, 2010 Pai daca e recent iar cilindrul e vechi trebuie sa ai rabdare pana se rodeaza. Apare o ovalizare a cilindrului catre laterala,pe acolo scapa compresie pana se "aseaza". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
murano Postat Aprilie 2, 2010 Autor Share Postat Aprilie 2, 2010 Vreau sa mentionez si faptu ca pinionul meu pe spate e cam "ros" saracu si e cam micut,nu stiu exact cat dinti,dar am vazut ca in general la enduro astea de 50cc-80cc au mai mare pinionu spate.Ar fii si asta o cauza? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CzCustoms Postat Aprilie 2, 2010 Share Postat Aprilie 2, 2010 (editat) da, poate sa fie prea mic pinionul(raport pentru strada). incearca un pinion mai mare vezi cum trage, o sa scada top speed-ul. Editat Aprilie 2, 2010 de Unguru' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
murano Postat Aprilie 2, 2010 Autor Share Postat Aprilie 2, 2010 cat poate sa scada?doar nu scade "dramatic"..cred. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate