hondacbr93 Postat Aprilie 2, 2010 Share Postat Aprilie 2, 2010 De astazi sunt fericitul posesor a unei aprilia rs 50(2003) Va doresc tuturor asfalt uscat!!! Poze :X:X:X ->>>>> P.S. evolutia mea,de la albastru la rosu cu negru ENJOY! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin-rs Postat Aprilie 2, 2010 Share Postat Aprilie 2, 2010 De astazi sunt fericitul posesor a unei aprilia rs 50(2003)Va doresc tuturor asfalt uscat!!! Poze :X:X:X ->>>>> P.S. evolutia mea,de la albastru la rosu cu negru ENJOY! Dupa colorit e 2001.. Cati mai multi km fara incidente! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator ALINU Postat Aprilie 2, 2010 Share Postat Aprilie 2, 2010 totusi aci e subforum dedicat clasei de 125 ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GPRider Postat Aprilie 2, 2010 Share Postat Aprilie 2, 2010 totusi aci e subforum dedicat clasei de 125 ! topicul trebuia deschis la sectiunea SCOOTER MANIA la inceput ziceai ca iti iei un NSR125 (tot intrebai cum se intretine), dupa, ai mai deschis un topic despre un peugeot aproape nou si acum ai ajuns la asta ... bine macar ca ai luat ceva ...si pe asta inveti sa schimbi vitezele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mexicanu' Postat Aprilie 2, 2010 Share Postat Aprilie 2, 2010 Cat ai dat pe el ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
David' Postat Aprilie 3, 2010 Share Postat Aprilie 3, 2010 Cat ai dat pe el ? Cat poate sa dea ... ? O fi dat si eu 600 - 800 de euroi ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin-rs Postat Aprilie 4, 2010 Share Postat Aprilie 4, 2010 Cat poate sa dea ... ? O fi dat si eu 600 - 800 de euroi ... Sau poate ca furat-o.Hai acuma sa ne dam toti cu parerea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate