k_davre Postat Iunie 20, 2006 Share Postat Iunie 20, 2006 dupa lungi asteptari,vise si nu zic altceva in sfarsit a ajuns mi-a venit si mie randu dupa multe comuniste si motorete ...........am reusit sa imi iau si io un motor adevarat. cred ca o sa il botez vikingu' nu mai zic nimik ca nu mai pot de bucurie,dar inca mai am de asteptat pana ma dau cu el.ca mai intai trebuie sa ajung si io in tara toate cele bune si sa ne vedem cat mai curand pe la intruniri si baute Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mishu_canishu Postat Iunie 20, 2006 Share Postat Iunie 20, 2006 Felicitări! Asfalt uscat!! Numai bine!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Morphine Child Postat Iunie 20, 2006 Share Postat Iunie 20, 2006 te asteptam cu drag, omule. sa ne vedem cu bine si ai grija de tine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ha0Tika Postat Iunie 20, 2006 Share Postat Iunie 20, 2006 Sa-ti traiasca Jane si sa te bucuri de el ! Am sa-ti pastrez ceva vreme buna pentru Oct Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
k_davre Postat Iunie 20, 2006 Autor Share Postat Iunie 20, 2006 multumesc mult la toata lumea sa ne revedem cat mai curand Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
btbw Postat Iunie 20, 2006 Share Postat Iunie 20, 2006 Si io, si io...S-o stapanesti sanatos!...Aveti grija unul de altul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reptile Postat Iunie 20, 2006 Share Postat Iunie 20, 2006 S-o stapanesti sanatos si sa ajungi in tara fara incidente Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
k_davre Postat Iunie 21, 2006 Autor Share Postat Iunie 21, 2006 inca o data va multumesc din suflet iar mie inca nu imi vine sa cred ca acest motor este al meu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Iunie 21, 2006 Share Postat Iunie 21, 2006 sa-l stapanesti sanatos si sa mergi preventiv ca nu e de scapat totl luceste pe el o sa-l livrez personal la intalnirea de la ct-a lui maicata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Karelia Postat Iunie 21, 2006 Share Postat Iunie 21, 2006 BRAVO JANE! SA-TI TRAIASCA SI SA-TI MEARGA SI SA TE SPARGI IN FIGURI ACUM CA AI CU CE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
k_davre Postat Iunie 21, 2006 Autor Share Postat Iunie 21, 2006 BRAVO JANE! SA-TI TRAIASCA SI SA-TI MEARGA SI SA TE SPARGI IN FIGURI ACUM CA AI CU CE dupa cum zice si cantecu AM CU CE MA LAUDA/SA STIE TOATA LUMEA......... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
'n_DUR_o Postat Iunie 21, 2006 Share Postat Iunie 21, 2006 dupa cum zice si cantecu AM CU CE MA LAUDA/SA STIE TOATA LUMEA......... asa asa ...bravo mah!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Iunie 21, 2006 Share Postat Iunie 21, 2006 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
faraonu Postat Iunie 21, 2006 Share Postat Iunie 21, 2006 Bravo! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
k_davre Postat Iunie 21, 2006 Autor Share Postat Iunie 21, 2006 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate