Ă�Âť---(ââ�Źâ��`BobbyĂ�´ââ�Źâ��)---Ă�Âť Postat Aprilie 4, 2010 Share Postat Aprilie 4, 2010 Desii nu ma pasioneaza motocicletele sport am auzit din intamplare la cineva o discutie despre Aprilia RS pe care pusese cutie automta. Nu stiu ce an, ce capacitate cilindrica, nimic, dar mi s-a parut ceva destul de ingenios. Chiar exista asa ceva sau acel pusti dormise fara botosei in picioare si delira? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bachus_21 Postat Aprilie 4, 2010 Share Postat Aprilie 4, 2010 Poate Aprilia SR. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat Aprilie 4, 2010 Share Postat Aprilie 4, 2010 Prea putin probabil deoarece o cutie automata e mult prea complexa si depinde de multi senzori si are si alte functii in plus, cum ar fi Park. Cred ca cea mai plauzibila varianta e cea cu dormitu fara botosei in picioare ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ă�Âť---(ââ�Źâ��`BobbyĂ�´ââ�Źâ��)---Ă�Âť Postat Aprilie 4, 2010 Autor Share Postat Aprilie 4, 2010 Pai SR are oricum nu trebuie pusa si de aceea mi s-a parut si mie ciudat sa fie pe RS automata! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate