OVK Postat Iulie 13, 2006 Share Postat Iulie 13, 2006 Uite niste poze facute acuma...Sper sa nu patiti ce am patit eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Snake Postat Iulie 13, 2006 Share Postat Iulie 13, 2006 :PP uita`te la accidente si vezi ce`o patit...cik o facut accident de ziua lui, si i`o furat unu scuteru si....vezi u:P ceee ???? io habar n-aveam de asa ceva... super fain scuter. sa ai noroc de el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OVK Postat Iulie 13, 2006 Share Postat Iulie 13, 2006 ceee ???? io habar n-aveam de asa ceva... super fain scuter. sa ai noroc de el Din pacate nu am avut...Ms oricum! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
butcher Postat Iulie 13, 2006 Autor Share Postat Iulie 13, 2006 (editat) Din pacate nu am avut...Ms oricum! omule..."""norocos""" mai esti :Pp chiar de ziua ta:P da ai bushit taxiul sau numai ai cazut? Editat Iulie 13, 2006 de butcher Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Snake Postat Iulie 13, 2006 Share Postat Iulie 13, 2006 Din pacate nu am avut...Ms oricum! atunci sa ai in continuare... d c ai spus ca nu mai "pupi" tu scuter ? nu te mai lasa a tai ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OVK Postat Iulie 14, 2006 Share Postat Iulie 14, 2006 Nu am busit taxiul...dar poa' ca era mai bine ca se dadea ala jos si cioara poa nu se baga Da,nu ma mai lasa ai mei.Cel putin sezonu asta doar ma uit la el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Snake Postat Iulie 14, 2006 Share Postat Iulie 14, 2006 au... nu cred ca exista torturare mai groaznica... sorry for you... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OVK Postat Iulie 15, 2006 Share Postat Iulie 15, 2006 butcher,de tine ce se mai aude?cand vei calari? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
butcher Postat Iulie 15, 2006 Autor Share Postat Iulie 15, 2006 butcher,de tine ce se mai aude?cand vei calari? raspunsul meu e la rubrica "seriozitatea" Romanilor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
butcher Postat Iulie 19, 2006 Autor Share Postat Iulie 19, 2006 Mi-a venit scuterul:PPP Sunt bucuros:PPP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OVK Postat Iulie 19, 2006 Share Postat Iulie 19, 2006 bravos mane!Sa aveti grija unul de altul ,asfalt uscat si muuuuult bulan! Vrem si noi niste poze P.S. Incep ai mei sa se inmoaie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
butcher Postat Iulie 19, 2006 Autor Share Postat Iulie 19, 2006 Am pus poze in "POZE CU SCUTERELE NOASTRE" Nashpa ca-mi trebe permis....din septembrie trebe neaparat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Snake Postat Iulie 19, 2006 Share Postat Iulie 19, 2006 ii super fain scuteru' ... nu am mai vazut jetforce rosu pana acuma... arata betooon sa ai grija de el, defapt sa aveti grija unu de altu si cat mai multi km impreuna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
butcher Postat Iulie 19, 2006 Autor Share Postat Iulie 19, 2006 MsMs Mult. Din septembrie trebe permis A1 obligatoriu sau nu trebe (45 km/h moped motociclu 50cc) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Iulie 19, 2006 Share Postat Iulie 19, 2006 MsMs Mult. Din septembrie trebe permis A1 obligatoriu sau nu trebe (45 km/h moped motociclu 50cc) Ce vrei sa zici ca trebuie sau ca nu trebuie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Snake Postat Iulie 19, 2006 Share Postat Iulie 19, 2006 in MotoLife nr.47 , iulie 2006, scrie ca scuterele nu au nevoie de permis. si treaba cu pedalele, adik "putand fi pus in miscare si cu ajutorul pedalelor" - nu este obligatorie, ci facultativa, scuterul putand fi astfel asimilat ciclomotorului dak indeplineste celelate conditii specificate (sa aiba 2 sau 3 roti, motor cu ardere interna, cel mult 50 cm3, viteza maxima 50 km/h) deci... nu trebuie permis, nici acum, nici din septembrie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OVK Postat Iulie 20, 2006 Share Postat Iulie 20, 2006 (editat) Ce seaman cu al meu (numai ca al meu e mai misto ) Evident,glumeam.Super misto !Te astept pe la Craiova sa te fac o liniuta Editat Iulie 20, 2006 de OVK Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
butcher Postat Iulie 20, 2006 Autor Share Postat Iulie 20, 2006 chiar azi s`a dus tata la politie si a intrebat dak trebuie. Si raspunsul a fost ca trebuie neaparat dak nu imi face dosar penal te ashtept eu la tg neamt la un linioi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Snake Postat Iulie 20, 2006 Share Postat Iulie 20, 2006 cumparati-va revista MOTOLIFE de luna asta sa vedeti... cik pt scutere nu trebuie A1, deoarece pedalele este o conditie facultativa pt ciclomotoare. Asa spun: - Domnull Martin Motoc, Comisar Sef si Comandant al Brigazii de Politie Rutiera a Capitalei si - Domnul Constantin Stroescu, Comisar la Directia Generala de Politie a Capitalei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
butcher Postat Iulie 20, 2006 Autor Share Postat Iulie 20, 2006 mi`am cumparat revista si o sa`l trimit pe tata cu ea la politie sa vad ce o sa zica.....il am de 2 zile si m`am saturat deja sa ma feresc de gabori Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
butcher Postat Iulie 20, 2006 Autor Share Postat Iulie 20, 2006 o sa te (va) tin la curent Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Snake Postat Iulie 20, 2006 Share Postat Iulie 20, 2006 mi`am cumparat revista si o sa`l trimit pe tata cu ea la politie sa vad ce o sa zica.....il am de 2 zile si m`am saturat deja sa ma feresc de gabori si ne spui si noua ce o spus aia, ok ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
butcher Postat Iulie 21, 2006 Autor Share Postat Iulie 21, 2006 O fost tata la politie...unu de la circulatie o tinea p`alui cum ca trebuie A1 si cand i`o aratat revista n-o mai zis nik. Si o mai vb cu unu, care o fost pana acu o luna la circulatie si o zis k nu trebuie. Luni ma duc la primarie sa`l inregistrez si tot luni poate ajuns la piatra neamt la RAR sa mi`l omologheze ca moped. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Snake Postat Iulie 21, 2006 Share Postat Iulie 21, 2006 O fost tata la politie...unu de la circulatie o tinea p`alui cum ca trebuie A1 si cand i`o aratat revista n-o mai zis nik. Si o mai vb cu unu, care o fost pana acu o luna la circulatie si o zis k nu trebuie. Luni ma duc la primarie sa`l inregistrez si tot luni poate ajuns la piatra neamt la RAR sa mi`l omologheze ca moped. deci nu mai avem traba cu permisu... oricum... cred ca o sa tin revista sub sha te duci sa il omologhezi ??? pt ce ??? ca se pare ca nici la scuter nu trebuie permis... d c vrei sa fie moped (ciclomotor defapt) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sima7x Postat Iulie 21, 2006 Share Postat Iulie 21, 2006 cele de la peugeot nu vin deja omologate ?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate