GBit Postat Aprilie 7, 2010 Share Postat Aprilie 7, 2010 Salutare, Cumpar codita sport, pentru CBR 600 F4i 2002. Ma poate ajuta cineva? Cu respect, Gabi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Aprilie 7, 2010 Share Postat Aprilie 7, 2010 Ai mai multe sanse sa-ti gasesti codita cautand aici. Pe prima pagina este cineva care dezmembreaza un F4 -> link. Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GBit Postat Aprilie 7, 2010 Autor Share Postat Aprilie 7, 2010 Merci mult! Sper sa gasesc codita:) E postat de ceva timp anuntul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chivu Postat Aprilie 12, 2010 Share Postat Aprilie 12, 2010 Dacă vrei să pui codița pe f4i cu codiță tip banană o să ai nevoie Âşi de alt cadru. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GBit Postat Aprilie 12, 2010 Autor Share Postat Aprilie 12, 2010 Dacă vrei să pui codița pe f4i cu codiță tip banană o să ai nevoie Âşi de alt cadru. Asa am auzit si eu. Mesaj completat Asa am auzit si eu. Vreau sa-i pun codita "undertail" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate