cr 125 KGL Postat Aprilie 8, 2010 Share Postat Aprilie 8, 2010 Clubul ISECO Tg Mures in colaborare cu Consiliul Judetean Mures si Directia Pt Sport Mures au placerea de a va invita la Etapa a II-a a campionatului national de endurocross care se va desfasura pe dealul Cerghidului, fostul poligon MAPN, acces de pe E60 Tg. Mures- Cluj dupa sat Recea aprox.500m la stanga este un drum de acces care duce spre dealul Cerghidului.Pista este aproape de finalizare. Pt mai multe informatii tel. 0744850963 - Robike. Pt cei care vin din zone mai indepartate ,se poate rezerva cazare la tel.0744.835.374 sau 0265.263897 Pensiunea Diana administratorul fiind un pasionat al sporturilor cu motor va ofera parcare pazita, posibilitatea spalarii motoarelor si nu in ultimul rand preturi de criza . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marque Postat Aprilie 8, 2010 Share Postat Aprilie 8, 2010 Clubul ISECO Tg Mures in colaborare cu Consiliul Judetean Mures si Directia Pt Sport Mures au placerea de a va invita la Etapa a II-a a campionatului national de endurocross care se va desfasura pe dealul Cerghidului, fostul poligon MAPN, acces de pe E60 Tg. Mures- Cluj dupa sat Recea aprox.500m la stanga este un drum de acces care duce spre dealul Cerghidului.Pista este aproape de finalizare. Pt mai multe informatii tel. 0744850963 - Robike. Pt cei care vin din zone mai indepartate ,se poate rezerva cazare la tel.0744.835.374 sau 0265.263897 Pensiunea Diana administratorul fiind un pasionat al sporturilor cu motor va ofera parcare pazita, posibilitatea spalarii motoarelor si nu in ultimul rand preturi de criza . rog un admin sa treaca pozele mele aici, se pare ca ne-am sincronizat, total neintentionat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cr 125 KGL Postat Aprilie 14, 2010 Autor Share Postat Aprilie 14, 2010 Traseul este gata in proportie de 90%, vineri urmand a se finaliza prin trasarea benzii. Cateva portiuni mai dificile de pe traseu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mark81 Postat Aprilie 14, 2010 Share Postat Aprilie 14, 2010 Se pare ca o sa tot p[loua. Cum e terenul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cr 125 KGL Postat Aprilie 14, 2010 Autor Share Postat Aprilie 14, 2010 Traseul este practicabil deocamdata. Speram sa nu mai ploaie foarte mult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hosszu Toll Postat Aprilie 17, 2010 Share Postat Aprilie 17, 2010 Poze de la concurs gasiti aici : /index.php?showtopic=510214 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mark81 Postat Aprilie 19, 2010 Share Postat Aprilie 19, 2010 POze antrenament Mesaj completat Start Mesaj completat .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hosszu Toll Postat Aprilie 19, 2010 Share Postat Aprilie 19, 2010 Am fost intrebat de cativa participanti daca le-am prins in poze, nu mai stiu numerele la motoare si nici nu am pus toate pozele pe site, asa ca cine vrea sa afle daca l-am prins in obiectiv sa ma contacteze, ma uit si ii trimit poza( bineintes gratis, pt ca m-au intrebat si de bani) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cr 125 KGL Postat Aprilie 20, 2010 Autor Share Postat Aprilie 20, 2010 Mesaj completat Mai multe poze de la concurs gasiti aici: /index.php?...p;#entry2412121 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate