valicaddy Postat Iunie 22, 2006 Share Postat Iunie 22, 2006 am gasit una bucata domi, cu numar strain (exista toate actele, nu este luata cu japca de pe undeva) pe la 1100e. am mers cu ea, pare sa fie ok. ma intereseaza opinia voastra vis a vis de pret. despre acte, pentru mine motocicleta este inmatriculata. nu stiu sigur daca reusesc sa o iau, nu stiu de asemenea daca recuperez ceva de pe ea daca renunt la ea in viitor. opiniile voastre sunt binevenite. p.s. place la mine senzatia, desi daca franez cu aia la fel cum fac la M72, sigur imi rup gatul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Iunie 23, 2006 Autor Share Postat Iunie 23, 2006 nimic... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Achile Postat Iunie 24, 2006 Share Postat Iunie 24, 2006 vorbeste cu axa cu scame...sau cu chelurebel...el e "expertul" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate