motortrash Postat Februarie 14, 2007 Share Postat Februarie 14, 2007 Frate cum dau si eu de Dan din Sf.Gheorghe ???? Am nevoie de niste ajutor aici !! sorry ca nu stiu sa atasez poza deja postata aici, mai devreme : poza lu' dan Asta-i numarul altui Dan, tot din Sfantu', care-l cunoaste: 0741080987. Suna si cere-i numarul ca sunt prieteni buni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ICE3ERG Postat Februarie 16, 2007 Share Postat Februarie 16, 2007 Suna si cere-i numarul ca sunt prieteni buni. excelent. mersi ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Misfit 1-5 Postat Martie 20, 2007 Share Postat Martie 20, 2007 looks like fun, deci de 1 mai cine vine pe la costinesti? eu sunt din ctza, dau o bere... DOAR O BERE... vreau si eu sa cunosc motociclisti... sa vad cum e atmosphera, in iunie-iulie planuiesc sa dau de A si B... si cam tot in perioada asta daca-mi pot permite ash vrea sa-mi iau si eu ceva cu 2 roti... un carucior de butelii probabil la salariul pe care-l detin..) oricum, deci, cine vine? sau care sunt motociclisti din Ctza de pe aici? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator rock46hunt Postat Ianuarie 13, 2009 Share Postat Ianuarie 13, 2009 ceva poze.am si eu.fratilor dak mai aveti poze bagati. Salutare!Frumoase poze,mai ales cea cu Vader!Eu sint in aceea fotografie!Cu bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate