dan.c. Postat Aprilie 14, 2010 Share Postat Aprilie 14, 2010 De vreo 2 zile a inceput sa curga, dar inca isi mai face treaba. La GPR pe site zic ca il poti trimite la ei si ti-l repara. Te costa 25$ + o caruta de taxe cu transportul, asa ca din start pica treaba asta. Nu l-am desfacut inca, dar banuies ca ar trebui schimbata o garnitura si uleiul. Ulei bag de furca, dar de unde fac rost de garnitura? Vreo idee? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Aprilie 14, 2010 Share Postat Aprilie 14, 2010 De vreo 2 zile a inceput sa curga, dar inca isi mai face treaba. La GPR pe site zic ca il poti trimite la ei si ti-l repara. Te costa 25$ + o caruta de taxe cu transportul, asa ca din start pica treaba asta. Nu l-am desfacut inca, dar banuies ca ar trebui schimbata o garnitura si uleiul. Ulei bag de furca, dar de unde fac rost de garnitura? Vreo idee? Da, vreo garnitura..sau au incercat sa ti-l fure si ti-au rupt-o atunci... Ulei hidraulic baga in el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan.c. Postat Aprilie 14, 2010 Autor Share Postat Aprilie 14, 2010 wow, raspuns instant. Ulei hidraulic? Imi poti da mai multe detalii? Si garnitura? De unde fac rost de garnitura?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Aprilie 14, 2010 Share Postat Aprilie 14, 2010 (editat) http://www.superstreetbike.com/features/08...pers/index.html Garnitura cred ca decat de la GPR... Editat Aprilie 14, 2010 de pantera Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate