s-kidu' Postat Iunie 26, 2006 Share Postat Iunie 26, 2006 stie cineva unde gasesc asa ceva(spray pt pori) imi scapa pe roata din spate .........cam in 2 zile se desumfla complet am inteles ca exista sprayul minune pentru pori unde gasesc, cat costa si ce cantitate se baga in camera? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Iunie 26, 2006 Share Postat Iunie 26, 2006 stie cineva unde gasesc asa ceva(spray pt pori) imi scapa pe roata din spate .........cam in 2 zile se desumfla complet am inteles ca exista sprayul minune pentru pori unde gasesc, cat costa si ce cantitate se baga in camera? 1. gasesti la majoritatea benzinariilor, la carrefour, cora ... 2. cat pui? Pana se umfla roata cum iti place tie. Sunt instructiuni pe spray. 3. Mare grija: se consirera totusi solutie temporara deoarece iti dezechilibreaza roata. Eventual te duci la re-echilibrare 4. Cat costa? 200-300 unul bun (2+2 e cel mai bun) Dar ai la dominator Tubeless? Ca solutiile astea sunt pt TL!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi-mic Postat Iunie 26, 2006 Share Postat Iunie 26, 2006 La tine la Dominator ai cauciuc cu camera, deci n-are rost sa te complici cu solutii minune, bune doar la tubeless. Du-te la vulcanizare.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metallbyker Postat Iunie 26, 2006 Share Postat Iunie 26, 2006 ... de ex daca sunt pe munte si fac pana . am cauciucuri cu camera . nu foloseste sprayul ala cu latex(asa zis "spray minune") la nimik ? nici macar pana la prima vulcanizare ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SnapShot Postat Iunie 26, 2006 Share Postat Iunie 26, 2006 Pe Advrider multi considera ca mai utile sunt un set de fiare si un kit de petice reci (asta daca nu-ti iei camera de rezerva). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
s-kidu' Postat Iunie 26, 2006 Autor Share Postat Iunie 26, 2006 multumesc mult ........... am fost in seara asta la vulcanizare si aveam 2 gaurele mici care oricum nici cu spray de tantari nu le rezolvam pana s-a cam rezolvat dar am descoperit alta problema: rulmentul de la roata spate........nu stiu cum sa-l dau jos adica mi-ar trebui o presa...... undeva in mijlocul butucului e un alt rulment banuiesc ca acolo e jocul cel mare. rulmentii exteriori sunt relativ buni( oricum ii schimb) care ma puteti ajuta cu ceva explicatii......ce rahat e la mijloc intre rulmentii de la exterior? ca acolo-i buba si e coapta rau....... multam si dau bere la prima intrunire Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate