seby_mf Postat Aprilie 16, 2010 Share Postat Aprilie 16, 2010 In primul rand vreau sa zic ca am intalnit 2 denumiri pentru aceste piese din furca cuzineti si bucsi. Cine poate sa ma ajute cu codurile la cuzinetii/bucsile pentru o furca de Yamaha TT600 -4GV din 2000 furca este modelul upside-down. Eventual si pretul la ele si un termen de livrare ca nu ma inteleg cu neamtul de nici o culoare, am o diagrama de piese dar o pereche de cuzineti se numesc Metal-slide#1 (3xj-23125-L0) si cealalta care pare sa fie a2a pereche se numeste Piston (3xj-23171-L0). O sa atasez si o poza cu diagrama furcii poate stie cineva sa imi spuna care sunt piesele. Problema furcii e in felul urmator are joc si chiar daca schimb semeringurile le strica si incepe sa curga ulei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Aprilie 16, 2010 Share Postat Aprilie 16, 2010 (editat) In primul rand vreau sa zic ca am intalnit 2 denumiri pentru aceste piese din furca cuzineti si bucsi.Cine poate sa ma ajute cu codurile la cuzinetii/bucsile pentru o furca de Yamaha TT600 -4GV din 2000 furca este modelul upside-down. Eventual si pretul la ele si un termen de livrare ca nu ma inteleg cu neamtul de nici o culoare, am o diagrama de piese dar o pereche de cuzineti se numesc Metal-slide#1 (3xj-23125-L0) si cealalta care pare sa fie a2a pereche se numeste Piston (3xj-23171-L0). O sa atasez si o poza cu diagrama furcii poate stie cineva sa imi spuna care sunt piesele. Problema furcii e in felul urmator are joc si chiar daca schimb semeringurile le strica si incepe sa curga ulei. Imi pare rau ca nu pot sa te ajut decat cu o mica parte din informatiile de care ai nevoie: Piese de origine Yamaha gasesti la preturi decente la Dual Tours (motociclete.com.ro). Ia legatura cu user-ul @ciprian (Ciprian Popescu) pentru detalii ceva mai tehnice sau cere-i sa te puna in legatura cu un angajat care cunoaste cum sa te ajute. Editat Aprilie 16, 2010 de Popescu_ MihailRaul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Aprilie 19, 2010 Share Postat Aprilie 19, 2010 In primul rand vreau sa zic ca am intalnit 2 denumiri pentru aceste piese din furca cuzineti si bucsi.Cine poate sa ma ajute cu codurile la cuzinetii/bucsile pentru o furca de Yamaha TT600 -4GV din 2000 furca este modelul upside-down. Eventual si pretul la ele si un termen de livrare ca nu ma inteleg cu neamtul de nici o culoare, am o diagrama de piese dar o pereche de cuzineti se numesc Metal-slide#1 (3xj-23125-L0) si cealalta care pare sa fie a2a pereche se numeste Piston (3xj-23171-L0). O sa atasez si o poza cu diagrama furcii poate stie cineva sa imi spuna care sunt piesele. Problema furcii e in felul urmator are joc si chiar daca schimb semeringurile le strica si incepe sa curga ulei. 4-22 si 5-23 cite 2 buc din fiecare pentru ambele furci! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate