kris Postat Septembrie 2, 2010 Share Postat Septembrie 2, 2010 Salutare ... Am facut si 2 drumuri lungi cu Scooterul ! Unul pana la Curtea de Arges si altul pana la Herculane. Sunt multumit de comportamentul lui la drum lung. Acum cand vine iarna o sa ii pun si parbriz si o sa ii iau si husa daia pentru picioare ! La 130 te cam sufla vantul , si e aiurea sa stai la cutie asa .... parca te-ai screme pe WC ! Pozitia nu este asa de confortabila ca la Burgman , dar parca e mai OK ca la o motocicleta, mai ales marimea seii si "moliciunea" ei! Viteza maxima este de ~160 la 8000 rpm. Si este limitat electronic ! La consum este undeva 4% la drum lung. Pe autostrada la 130 poate ca ia mai mult, undeva la 4-5% In oras ia 5 - 5,5 %. Una peste alta sunt multumit de alegerea facuta (de a vinde tot si cumpara acest scooter) ! Avantajul celor 3 roti clar nu prea l-am sezisat. Singurul lucru bun este in caz de accident, pierderea aderentei si confortul la semafor. De exemplu brusc de sub o masina a aparut un sant de frezare de asfalt, care mi-a facut putin stanga dreapta scooterul, dar incomparabil mai putin decat daca eram cu motocicleta! Si cand mergi pe asfalt frezat e o placere, linii de tramvai ... simti ca nu mai cazi, treci ca si cu o masina. Deci avantajul merge tot in securitate, inca nu sunt obisnuit sa iau curbe cu genunchiul cu el O sa ma bag si la excursii cu maxisooteristii! Mai jos puteti urmari si consumurile pe siteul de profil : Detalii despre excursie pe siteul personal (pentru rude si prieteni): detalii aici pe siteul personal fain Chiar ma gandeam la viraje cum se comporta EU cu burgman-ul am ajuns sa ating cu cric-ul pe viraje sa-l folosesti sanatos si sa te duca in siguranta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bassu86 Postat Septembrie 3, 2010 Share Postat Septembrie 3, 2010 Fanel, cand ai drum prin Brasov da-mi si mie un semn. Vreau neaparat sa vad si eu bestia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fanel Postat Septembrie 4, 2010 Autor Share Postat Septembrie 4, 2010 Fanel, cand ai drum prin Brasov da-mi si mie un semn. Vreau neaparat sa vad si eu bestia. OK !!! Si reciproca e valabila Daca esti prin capitala da un semn! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
do_it Postat Ianuarie 23, 2017 Share Postat Ianuarie 23, 2017 Sa il stapanesti cu placere. De cit ai motorul pe ea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate