Baiatu` cu Transalp` Postat Aprilie 17, 2010 Share Postat Aprilie 17, 2010 salut, tin sa va anunt ca ma insor si va invit sa petrecem impreuna pe data de 23 si 24 Aprilie 2010. Sunt bineveniti atat cei care ma cunosc, cat si cei care nu ma cunosc. In mare parte programul va fi urmatorul: - cununia civila va avea loc in Bucuresti Vineri 23.04.2010 iar cununia religioasa si petrecerea vor avea loc la Ploiesti pe 24.04.2010. - Vineri ne intalnim la mine in jur de ora 12 dupa care se pleaca spre oficiul starii civile Sector 6 unde am programare la ora 13. Dupa oficierea cununiei civile aproximativ 13.20 servim un fursec si un pahar de sampanie (suc, apa, bere fara alcol, ce vreti voi) dupa care ne intoarcem la mine si petrecem cat avem chef, urmand ca Sambata sa mergem la Ploiesti pentru marea petrecere, care va avea loc la restaurantul Best. Stiu ca este exact in timpul Salonului Moto, asa ca este posibil sa ne vedem si pe la salon, pentru ca nu vreau sa il ratez. Va astept cu drag! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Aprilie 17, 2010 Share Postat Aprilie 17, 2010 prietene, tine-te de nunta, da-l dracu de salon. e criza, mobre noi nu vezi, oferte nu o sa fie, pitipoancele or sa fie centuriste si tot asa. daca nu muncesc si pot strange monsteristii venim sa aruncam cu orez in tine la sector 6. casa de piatra si sa fii fericit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiatu` cu Transalp` Postat Aprilie 17, 2010 Autor Share Postat Aprilie 17, 2010 (editat) prietene, tine-te de nunta, da-l dracu de salon. e criza, mobre noi nu vezi, oferte nu o sa fie, pitipoancele or sa fie centuriste si tot asa. daca nu muncesc si pot strange monsteristii venim sa aruncam cu orez in tine la sector 6. casa de piatra si sa fii fericit. Multumesc de urare! Stiu ca salonul a fost tot mai slab in ultimul timp, dar sti cum e, pasiunea nu moare niciodata. Pai va astept cu cea mai mare placere. Imi pun casca sa nu imi intre orez in ochi Editat Aprilie 17, 2010 de Baiatu` cu Transalp` Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legionaru Postat Aprilie 18, 2010 Share Postat Aprilie 18, 2010 Bai, nu orez, ca omorati bietele pasari care o sa-l manance dupa. Dati si voi cu grau. Casa de piatra! La mine AMR-ul e mai mare, 90 de zile... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mih Postat Aprilie 18, 2010 Share Postat Aprilie 18, 2010 (editat) Casa de piatra Radule;) Editat Aprilie 18, 2010 de mih Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin56ro2001 Postat Aprilie 19, 2010 Share Postat Aprilie 19, 2010 "CASA DE PIATRA" Radule!!! (sau din ce vrei tu impreuna cu aleasa inimii tale). Din pacate voi fi la o alta nunta (ca de, e sezonu') la Brasov (dar fara motoare) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Aprilie 19, 2010 Share Postat Aprilie 19, 2010 salut, tin sa va anunt ca ma insor si va invit sa petrecem impreuna pe data de 23 si 24 Aprilie 2010. Sunt bineveniti atat cei care ma cunosc, cat si cei care nu ma cunosc. In mare parte programul va fi urmatorul: - cununia civila va avea loc in Bucuresti Vineri 23.04.2010 iar cununia religioasa si petrecerea vor avea loc la Ploiesti pe 24.04.2010. - Vineri ne intalnim la mine in jur de ora 12 dupa care se pleaca spre oficiul starii civile Sector 6 unde am programare la ora 13. Dupa oficierea cununiei civile aproximativ 13.20 servim un fursec si un pahar de sampanie (suc, apa, bere fara alcol, ce vreti voi) dupa care ne intoarcem la mine si petrecem cat avem chef, urmand ca Sambata sa mergem la Ploiesti pentru marea petrecere, care va avea loc la restaurantul Best. Stiu ca este exact in timpul Salonului Moto, asa ca este posibil sa ne vedem si pe la salon, pentru ca nu vreau sa il ratez. Va astept cu drag! casa de piatra si fericire din pacate exact in wkendul acela mai am o nunta ..obligatie si nu sunt prin bucale mi.ar fi placut sa te..colind ..cu motorul ps. ma si specializasem in furat mireasa cu motorul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiatu` cu Transalp` Postat Aprilie 19, 2010 Autor Share Postat Aprilie 19, 2010 Casa de piatra Radule;) Multumesc! Te astept la nunta! Mesaj completat "CASA DE PIATRA" Radule!!! (sau din ce vrei tu impreuna cu aleasa inimii tale). Din pacate voi fi la o alta nunta (ca de, e sezonu') la Brasov (dar fara motoare) Iti multumesc si tie de urare Sorin! Lasa ca ne vedem o la bere dupa nunta. Cum te mai simti? Mesaj completat casa de piatra si fericiredin pacate exact in wkendul acela mai am o nunta ..obligatie si nu sunt prin bucale mi.ar fi placut sa te..colind ..cu motorul ps. ma si specializasem in furat mireasa cu motorul mersi de urare! Bine macar ca se insoara lumea ) Legat de furatul miresei nu stiu ce sa zic, deja sunt mai multi doritori care vor sa o fure. Acum ar trebui sa le cer eu lor bani. Ce pot sa iti zic decat petrecere frumoasa si tie si asfalt uscat. Sa ne vedem cu bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin56ro2001 Postat Aprilie 20, 2010 Share Postat Aprilie 20, 2010 Iti multumesc si tie de urare Sorin! Lasa ca ne vedem o la bere dupa nunta. Cum te mai simti? Mesaj completat Abia astept! Din ce in ce mai ...tanar!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Memphis Postat Aprilie 23, 2010 Share Postat Aprilie 23, 2010 Casa de piatra fratioare!!! Sa fiti sanatosi si fericiti!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiatu` cu Transalp` Postat Aprilie 23, 2010 Autor Share Postat Aprilie 23, 2010 Casa de piatra fratioare!!!Sa fiti sanatosi si fericiti!! Multumesc mult de tot! Ma bucur ca a-ti fost alaturi de mine astazi. Urmeaza sa ne vedem maine la petrecere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate