SharaK Postat Aprilie 18, 2010 Share Postat Aprilie 18, 2010 Salut Cam de 3 luni am si eu un infractor (Suzuki Bandit 600 N) Initial am vrut sa-mi iau un Kawasaki ninja, cum are unul dintre prietenii mei, dar toti m-au sfatuit sa-mi iau ceva naked, pt. ca este mai manevrabil(eu fiind incepator) si ei cu mai multa experienta. Si am zis "de ce nu ? stiu ei ce stiu " Mie imi placea look-ul vitezanelor, nu neaparat viteza..iar bandit-ul m-a cucerit.. Este din 2000 si are aproape 25000 km(eu am facut cam 6-700 km pana acum) Nu am ce sa-i reprosez si nu cred ca il voi schimba vreodata..Dar daca ar fi sa-l schimb, tot pe naked as merge.. Atasez si cateva poze: Masina nu este a mea, este de efect ) Fara un capat de ghidon(as am luat-o) Prin oras Vechiul capat de ghidon Noile capete de ghidon As vrea sa-i pun niste rimstripsuri pe roti, in viitor.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flysebi Postat Mai 6, 2010 Share Postat Mai 6, 2010 Sa o stapanesti sanatos! si mie imi plac nakedurile foarte mult, si intr-adevar...vitezanele sunt mai mult pt design, caci la ce drumuri avem..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zoltanzalan_farkas Postat Noiembrie 29, 2010 Share Postat Noiembrie 29, 2010 Foarte frumos Bandit-ul , sa il stapanesti sanatos ! Ai facut alegerea potrivita , sa aveti grija unul de altul ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
_|ManiA|_ Postat Noiembrie 29, 2010 Share Postat Noiembrie 29, 2010 Felicitari! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
warlock Postat Noiembrie 29, 2010 Share Postat Noiembrie 29, 2010 nu cred ca il voi schimba vreodata lasati... lasati .... dupa 2 ani o sa vrei altceva. cel mult 2 ani. frumoasa motoreta si nu e rea pentru inceput, pana cunosti motoreta si limita experientei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate