speedygonzales Postat Aprilie 23, 2010 Share Postat Aprilie 23, 2010 acuma citeam stirile de acasa. daca stiti detalii va rog sa le faceti comune... http://www.emm.ro/Stiri/32413/ACTUALIZARE-...i-din-Baia-Mare (se aud vorbe cum ca ar fi vorba de un scuter) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicioc Postat Aprilie 23, 2010 Share Postat Aprilie 23, 2010 acuma citeam stirile de acasa. daca stiti detalii va rog sa le faceti comune... http://www.emm.ro/Stiri/32413/ACTUALIZARE-...i-din-Baia-Mare (se aud vorbe cum ca ar fi vorba de un scuter) inca nu se stie nimic de cine ar fi sigur o sa aflam pffff a inceput sezonul ... fain..... macar eu mi-am facut km pe anu asta ca din ianuarie ma tot dau cred ca era timpul de o pauza ) sa speram ca nu au probleme mai grave decat spune acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator moshnegutzu Postat Aprilie 23, 2010 Share Postat Aprilie 23, 2010 acuma citeam stirile de acasa. daca stiti detalii va rog sa le faceti comune... http://www.emm.ro/Stiri/32413/ACTUALIZARE-...i-din-Baia-Mare (se aud vorbe cum ca ar fi vorba de un scuter) din lipsa de topicuri aici au ajuns scuteristii sa umple topicu. daca ai vazut filmu si anuntu domnu ala politai a zis ca mopedul nu a apucat sa franeze. cred ca terbuie mutat topicul sa scuteristi ca nu-si are rostu aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
speedygonzales Postat Aprilie 23, 2010 Autor Share Postat Aprilie 23, 2010 cand am pus eu anuntul inca nu era video atasat pe site. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Aprilie 24, 2010 Share Postat Aprilie 24, 2010 din lipsa de topicuri aici au ajuns scuteristii sa umple topicu. Scuteristii este si ei oameni La asta se ajunge cand tunezi ragalia fara sa investesti si in frane... Bine ca aveau castile pe capatana. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Aprilie 24, 2010 Share Postat Aprilie 24, 2010 Il cunosc pe baiat . Nu avea nimic tuning pe scuter . Este un peugeot speedfight 2 100cc , dar dupa cum arata scuterul , avea ceva viteza ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator moshnegutzu Postat Aprilie 24, 2010 Share Postat Aprilie 24, 2010 Scuteristii este si ei oameni La asta se ajunge cand tunezi ragalia fara sa investesti si in frane... Bine ca aveau castile pe capatana. puteau sa aiba ei brembo, marchesin, sau frani din motoGP, F1 ca ei tot nu stiu sa le foloseasca(am intalnit pe unii care si-au scos placutele pe fata) ca cica ii arunca in cap Il cunosc pe baiat . Nu avea nimic tuning pe scuter . Este un peugeot speedfight 2 100cc , dar dupa cum arata scuterul , avea ceva viteza ... pai tipic scuteristilor sau motociclistilor de duminica. in linie dreapta ii da maxim (am zis) iar pe curbe o ia usurel:D asa si asta el era bara la bara iar cand respectivu a franat el si-a rupt gatu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
La2ul1 Postat Aprilie 24, 2010 Share Postat Aprilie 24, 2010 am intalnit pe unii care si-au scos placutele pe fata) ca cica ii arunca in cap Lasa ca acum,pun picioarele pe jos ca in Flinstone,sau se arunca dupa el daca nu mai e sansa de scapare =))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate