Sari la conținut

speedygonzales

Membru
  • Număr conținut

    156
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://
  • Yahoo
    PM

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Timisoara/Baia Mare
  • Carnet moto din
    2005
  • Numar Moto
    cat mai curat
  • Club
    orfan de club ...

speedygonzales's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Imi pare rau de baiat, ca s-a dus tanar ... avea inca destui ani in fata sa ii traiasca frumos. Sa se odihneasca in pace ... Spun sa facem prea mult tam tam, simplu s-a aplicat legea si s-a muscat-o. Cum ar fi sa injuram politia , care noaptea vede un infractor sa lucra la portiera unei masini si fuge dupa el sa il prinda si infractoru da cu capu de un copac sau pica intr-un canal si moare ... cine ii devina atunci? sa fim seriosi ... Sunt din Baia Mare, cunosc bine zona aia ... umbla copii mici alaturi de parinti, e gradina zoologica acolo (nu mai stiu daca e deschisa, dar irelevant) ACOLO E PARCUL MUNICIPAL, cum baiatul s-a crezut zmeu si s-a pizdit intr-o teava de gaz care nu a vazut-o, la fel putea sa loveasca un copilas ... Sa auzim numai de bine !
  2. Azi dimineata mi-am amintit ca au trecut 8 ani ... Mi-am desfacut o doza de bere, amintirile sunt la fel de vii de parca ar fi fost aseara ... Odihneste-te-n pace, prietene!
  3. Astazi se implinesc 4 ani de cand Catalin nu mai este printre noi... Noi nu te-am uitat! Odihneste-te-n pace, prietene!
  4. mi-e groaza ca trebe sa deschid un nou topic cu deces ... acuma citeam pe emaramures.ro http://www.emm.ro/Stiri/34725/ACCIDENT-CU-...atii-Harnicesti nu sunt inca poze si nici video. RIP. sincere condoleante familiei si celor apropiati.
  5. cand am pus eu anuntul inca nu era video atasat pe site.
  6. oare la acesta te referi... http://www.tion.ro/stiri/timis/articol/bic...100423-09403386
  7. acuma citeam stirile de acasa. daca stiti detalii va rog sa le faceti comune... http://www.emm.ro/Stiri/32413/ACTUALIZARE-...i-din-Baia-Mare (se aud vorbe cum ca ar fi vorba de un scuter)
  8. Pentru cei care v-or Terra Circa si Mondo Enduro ma gasiti pe hubul dchub://repnet.homeunix.org cu nickul : [fiberlink]GixxerK7 , de precizat este ca sunt copii ale dvd-urilor, sunt nemodificate... mondo enduro este imagine iso terra circa este copia video_ts-ului intr-un director... daca cineva cunoaste vre-un tracker de torrente romanesc unde pot sa le ridic sub forma de torrent il rog sa ma anunte, sau daca are el drept de upload stam ambii la seed din start Mesaj completat l-am pus si pe torrent... mondo enduro : http://www.mininova.org/tor/2826231 terra circa : http://www.mininova.org/tor/2826279 va rog sa stati la seed
  9. daca i-am povestii parodia nationala din sistemul sanitar sau sistemul de pensii unui alt european (neamt, francez, scandinavi) ne-ar face cei mai mari mincinosi.... trist dar asta este realitatea...
  10. urgenta sau neurgenta... dar de-acolo si pana sa ii dai dupa 30 si de ore primul calmant?? e o nesimtire exorbitant de giganta... ma intreb cat costa un amarat de calmant? la pretul de achizitie a spitalului sau fie el si la pret de farmacie? costa mai mult decat o cafea la o terasa?
  11. si baietii aia tin motorul la expozitie in garaj? evident ca glumesc! eu zic ca e total aiurea folosirea unui kit de reparatie permanent, e bine sa il ai in ghiozdan la drumuri mai lungi cand te indepartezi de casa. totodata am vazut la cineva care isi repara cablul la un MZ , a curatat bine capatul dupa care l-a prins de o piulita mica pe care a aplicat putina sudura si si-a sculptat intr-o bucata de lemn de stejat forma cilindrului (bilei), a pus cablul cu piulita sudata si dintr-o bucata de greutate de plumb de pescuit si-a topit 1-2 picuri mari in forma sculptata si dupa aia a pus o bucata de metal cu o greutate de cantar peste bucata de lemn. Dupa 5-10 minute a scos capatul din matrita si sincer dupa ce a dat cu pila peste biloc arata ca si unul original. Asfalt Uscat!
×
×
  • Creează nouă...