thugradu Postat Iunie 28, 2006 Share Postat Iunie 28, 2006 cumpar ambielaj de simson Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lordofchoppers Postat Iunie 29, 2006 Share Postat Iunie 29, 2006 am nou nout direct din germania de la tata lui.350 euro original. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valhall Postat Iunie 29, 2006 Share Postat Iunie 29, 2006 am unul in stare buna, 2 milioane Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
A n d y Postat Iunie 29, 2006 Share Postat Iunie 29, 2006 Nu mai ai ambielaju vechi? Merge refacut,depinde ce-ai patit la el am nou nout direct din germania de la tata lui.350 euro original. Ieftin ca braga... deci mai bine ... braga. Cred ca vroiai sa scri 35,00 euro, nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Iunie 29, 2006 Share Postat Iunie 29, 2006 nu, chiar cam pe acolo costa un ambielaj nou facut prin .de! sunt o groaza de firme care fac piese after-market pt. simsonuri, nepra si urinale! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Iunie 29, 2006 Share Postat Iunie 29, 2006 păi dacă e after-market nu mai e de la mama lui, poate fi Âşi din inima Bavariei dar cum zice balanus, cel vechi se poate re-re-re-recondiționa dacă nu e distrus deja Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lordofchoppers Postat Iunie 30, 2006 Share Postat Iunie 30, 2006 oamenilor ...ambielaju asta te tine(in conditii normale de uzura ,peste 150.000 km.ceea ce dupa parerea mea e arhisuficient. daca nu vreti ...nu luati..asta e. eu am raspuns pewntru k omu vroia.am facut oferta.si asta e tot. stress lp-mai lasa beutura omule... ti-ai luat java din nou? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Iunie 30, 2006 Share Postat Iunie 30, 2006 neah, mi-am luat ij! tu ce mai faci? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate