Diavol_mic Postat Iunie 29, 2006 Share Postat Iunie 29, 2006 se gaseste pe undeva un manual de reparatii pt un F 650 din 94'. Motorul meu nu are nici 17 mii de km dar as vrea sa ma mai delectez si eu in timpul liber sa ma dai mare ca citesc o carte... un pdf .. sau ce format o fi ea )) Multumesc pentru intelegere si astept SEMNE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaip Postat Iunie 29, 2006 Share Postat Iunie 29, 2006 (editat) Eu am scotocit tot internetul pentru un prieten si nu am gasit pdf-uri pentru F650 GS si CS atit in engleza cit si in germana. Din pacate cele 2 modele sint pe injectie, asa ca nu se prea aplica la modelul din 94. Pe de alta parte exista http://faq.f650.com/ . Acolo vei gasi informatii cu tot ce se stie s-a facut la F650, iar pentru modelul tau citeste sectiunea Classic FAQs. Eu am tras tot site-ul cu wget si sint vre-o 300 de mega. Editat Iunie 29, 2006 de mihaip Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate