XCOUNTRY Postat Mai 31, 2010 Share Postat Mai 31, 2010 Multumim Mark Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gbf79 Postat Iunie 1, 2010 Share Postat Iunie 1, 2010 O selectie de fotografii poate fi vazuta aici: Moto X Country Ciolpani foarte tari instantele,felicitari.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marque Postat Iunie 1, 2010 Share Postat Iunie 1, 2010 mersi mult de tot, inca tot nu imi vine sa cred ca am trecut de la panasonic lumix la olympus e 520 double lens kit si tot i bazai pe fotografi pe la evenimente sa mi "spuna si mie cum se face" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XCOUNTRY Postat Iunie 2, 2010 Share Postat Iunie 2, 2010 Iata si clasamenutul de la Cupa Moto Xcountry Ciolpani si cel de etapa IV Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate