Abused Postat Iunie 30, 2006 Share Postat Iunie 30, 2006 Am tot intrebat peste tot si nu mi sa raspuns ... ma gandesc poate aduceti moto sau o firma ceva care accepta rate ... Cineva din buc dak exista ! Thx Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kcuf_di Postat Iunie 30, 2006 Share Postat Iunie 30, 2006 Am tot intrebat peste tot si nu mi sa raspuns ... ma gandesc poate aduceti moto sau o firma ceva care accepta rate ... Cineva din buc dak exista ! Thx Incearca sa cauti pe forum. Ce-mi aduc aminte acum, adimotors.ro, da mai sunt. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Abused Postat Iulie 2, 2006 Autor Share Postat Iulie 2, 2006 Incearca sa cauti pe forum. Ce-mi aduc aminte acum, adimotors.ro, da mai sunt. mersi frumos ... am sa incerc oricum mai caut ca vreu moto mi`e rusine sa ies din casa fara moto Incearca sa cauti pe forum. Ce-mi aduc aminte acum, adimotors.ro, da mai sunt. mersi frumos ... am sa incerc oricum mai caut ca vreu moto mi`e rusine sa ies din casa fara moto cu permisu in buzunar Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
UncleFester Postat Iulie 2, 2006 Share Postat Iulie 2, 2006 Vezi la sectiunea "Bursa / Vanzari", sunt firme care se ocupa de vanzare in rate/leasing. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate