Hector Postat Iulie 1, 2006 Share Postat Iulie 1, 2006 alternativa la kit-urile HR3 pt black si care mai sunteti interesati de kit-uri ciao http://www.sinwear.us/SPSWorkingMan.html http://www.sinwear.us/SPSBase.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Iulie 2, 2006 Share Postat Iulie 2, 2006 multam fain,am renuntat la ideea de kit....ma costa prea mult. o sa iau un shovel stock,din 1980-1984 si o sa-l modific eu... B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Iulie 2, 2006 Share Postat Iulie 2, 2006 multam fain,am renuntat la ideea de kit....ma costa prea mult. o sa iau un shovel stock,din 1980-1984 si o sa-l modific eu... B. e mult de munca!!! ideal ar fi sa-l modifici treptat astfel incat sa nu fii nevoit sa-l bagi in garaj o perioada indelungata fara posibilitatea de a te plimba cu el!!! eu o sa strang bani pentru un kit shi pana atunci ma dau cu shadowul, care momentan nu merge!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Iulie 2, 2006 Share Postat Iulie 2, 2006 n-aveti gusturi rele, va urez succes. vreau si iooooo.............. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RENEGADE Postat Iulie 4, 2006 Share Postat Iulie 4, 2006 Daca te intereseaza un kit intreaba la Daytona-Twins ca iti iese pe la 16.000 su tot cu montaj adica la cheie cum se zice. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Iulie 5, 2006 Share Postat Iulie 5, 2006 sau mai bine comanzi kit-ul direct la CC...iesi cu vre-o 3-4mii mai ieftin....dar ti-l vopsesti tu. B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RENEGADE Postat Iulie 6, 2006 Share Postat Iulie 6, 2006 sau mai bine comanzi kit-ul direct la CC...iesi cu vre-o 3-4mii mai ieftin....dar ti-l vopsesti tu. B. Vezi ca e o treaba cu taxele vamale pe PF sau firma. Eu zic sa vorbesti cu ei inainte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate