Sari la conținut

o intrebare!


Postări Recomandate

Salut tuturor, sunt nou pe forum si am si eu o intrebare care poate sa sune banala, dar am nevoie de un raspuns de la cunoscatori. Vreau sa-l conving pe taicamiu' sa ma lase sa fac scoala pentru A1 si sa-mi iau motor. Care-i problema, el zice ca dau scoala la 16 ani, dar nu pot sa conduc decat la 18 ani motorul. Daca iau permisul la 16 ani, categoria A1 pot sa conduc imediat un motor de 125cc sau trebuie sa astept o perioada de timp ? Unde anume scrie asta in legislatie ca vrea sa vada cu ochii lui ca e greu de convins omul ? Multumesc! Daca am gresit topicul rog pe cineva sa ma directioneze catre cel corect si imi cer scuze !

 

Da ai voie , dar dupa ce ai permisu' in mana ... Un motor cu capacitatea de 125 cmc , nu mai mult si sa nu depaseasca 11KW adica vre-o 15 CP .

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

I-am aratat pagina sa se convinga singur :D, acum suntem in negocieri...el vrea intai sa ma vada cu permisul in buzunar si apoi sa discutam despre ce motor vreau sa conduc...mi se pare normal...inca o intrebare ce scoli de motoare vi se par ok si pe care mi le-ati recomanda ? Multumesc!

Editat de Alex-T
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

I-am aratat pagina sa se convinga singur :laugh:, acum suntem in negocieri...el vrea intai sa ma vada cu permisul in buzunar si apoi sa discutam despre ce motor vreau sa conduc...mi se pare normal...inca o intrebare ce scoli de motoare vi se par ok si pe care mi le-ati recomanda ? Multumesc!

@tatăl lui Alex-T, nu îi cumpărați motoretă, doar nu vreți să moară în vre-un accident, ăti văzut câți inconÂştienți sunt pe strada!

 

 

Arată-i asta tatălui tău, să îl convingi mai uÂşor :D

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Chivu nu fi rau :D Poate are intentii bune , poate nu este cocalar,poate respecta legea , poate vrea sa mearga civilizat si atent cu echipament ful....Pai ce scoala moto? depinde de unde esti tu , in Ploiesti este poligonul langa stadionul astra, poti sa te duci sa vezi :laugh:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ai dreptate eu nu sunt cocalar...eu in primul rand vreau chopper de 125cc care nu prinde cine stie ce viteza...e mai mult de croaziera asa ca stai linistit ca nu mor. Nu sunt disperat dupa viteza si nu ma dau smecher pe strada ca nu am de ce. Sunt din Bucuresti deci de preferat scoli moto din capitala. De Moto Louis ce parere aveti ? Am auzit ca au si iesiri in trafic.

Editat de Alex-T
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...