Serghei_S Postat Mai 2, 2010 Share Postat Mai 2, 2010 In manual scrie "nonflammable cleaning solvent" dar nu stiu ce inseamna asta. (La un scuter de 125cc) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Mai 2, 2010 Share Postat Mai 2, 2010 In manual scrie "nonflammable cleaning solvent" dar nu stiu ce inseamna asta. (La un scuter de 125cc) ieri am facut si io o "carpeala" de asta ... am spalat filtrul "de hartie" cu benzina... instant benzina s-a colorat in negru ... singurul dezavantaj a fost ca are un mic cheder de burete si 2 portiuni de 2-3 cm s-au dezlipit de pe rama de plastic... benzina disolvand partial adezivul chederului... nu intra praf pentru ca am remediat "problema" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Serghei_S Postat Mai 12, 2010 Autor Share Postat Mai 12, 2010 In carte scrie "nonflammable"(ne inflamabil), deci nu e cazul benzinei. Alte idei? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabi_papi Postat Mai 12, 2010 Share Postat Mai 12, 2010 In carte scrie "nonflammable"(ne inflamabil), deci nu e cazul benzinei. Alte idei? Spray de curatat lantu si dicurile de frana. Dar ai grija k dak e filtru uscat il sufli doar cu aer, dak are ulei pe el ii dai cu spray sa il degrsezi si il sufli pana se usuca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Serghei_S Postat Mai 17, 2010 Autor Share Postat Mai 17, 2010 Spray de curatat lantu si dicurile de frana.Dar ai grija k dak e filtru uscat il sufli doar cu aer, dak are ulei pe el ii dai cu spray sa il degrsezi si il sufli pana se usuca Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate