septimiu JFK Postat Mai 4, 2010 Share Postat Mai 4, 2010 (editat) plecarea a fost vineri p la 9:30 , am plecat spre vama V. pe drumul vechi vreo 11 motoristi am ajuns acolo dupa vreo ~5 ore .... pauzele lungi si dese cheia marilor succese ne-am cazat care pe unde a putut ...cine nu a putut a scos cortul din dotare a fost cam aglomerat mai ales sambata seara cd era toata lumea pe bulevard si abia mai aveai loc s te misti..... parca eram cata frunza si iarba apropo d iarba se pare k ultimul " magazin de vise " este in VamaV. ....asta chiar dc au fost interzise peste tot prin tara Oricum pt mine si Alexandra a fost ok, am avut inchiriate vreo 10 camere pt noi si alti pretini(cu 2 luni inainte)la o cabanuta draguta cu vedere spre mare cu multa iarba verde in jur si departe de corturi..boxe...terase....(chiar lg hotel Perla pt cine stie).Ei i-a fost un pic nasol k ne intalneam cu tot felu de ciudati care erau veniti din zombieland sau erau in pul.a goala si o bronzau in vazul tuturor...asta pe bulevard nu pe plaja k altfel nu ar fi atras atentia.Am mancat super bine la cherhana niste chefal cu saramura, icre adevarate..rapane..s.a. , si la mitocanu unde e singurul loc in care preludiul e de 2 ore dar cd iti vine mancarea iti dai drumul instantaneu cd vezi ce bunataturi iti aduc.... si sa nu uitam si de vestitele ciori (clatite q finetti) doar la 2,5lei. Ne-am intors Luni , pe la 5 am plecat din vama si pe la 9 am ajuns in Bucale ..... drum usor max 120/h ... prefer sa ma plimb nu sa alerg La anul sper s mai potem respecta traditia de 1 mai chiar dc de la an la an VamaV. e din ce in ce mai aglomerata pun o parte din poze .... cele de interes public poze: http://dl.transfer.ro/Vama_1mai2010_forum-...4may-145ea9.rar Editat Mai 4, 2010 de septimiu_J F K Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate