Smeagol Postat Mai 4, 2010 Share Postat Mai 4, 2010 Salut, Am si eu o casca nazi din fier originala ca de la mama ei Pe interior are doar o bucatica de piele ca sa nu iti stea fierul pe teasta si niste cureluse Caut pe cineva care sa mi-o captuseasca cu burete, spuma sau ce s-o mai folosi in ziua de azi la fabricarea interiorului Ma intereseaza sa fie comoda, sa stea fix pe cap si sa nu mi se imprastie creieru daca doamne fereste dau cu capu de asfalt Pot sa o trimit oriunde in tara daca e Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Mai 4, 2010 Share Postat Mai 4, 2010 incearca sa folosesti captuseala de la o casca nazi din aia chinezeasca ieftina,din tirg. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shobolanu' Postat Mai 4, 2010 Share Postat Mai 4, 2010 Am avut vre-o 2 ani o casca asemanatoare si pot spune cu mana pe inima ca nu o recomand nimanui! Grea ca dracu, crede-ma ca dupa cateva sute de km o simti nasol! Iar daca dai cu tartacuta de pamant se sparge ca un ou - am vazut una scapata din mana pe asfalt si si ciobita instant. Si acum ii duc dorul pt ca i-am lasat-o unui prieten in Romania! Dar daca dragoste nu e nimic nu e .... hehehehehh... asa ca pentru parada e beton! Sfatul lui Black e la fix cu captuseala de la o casca chinezeasca. Captuseste-o, dar nu pana in buza, sa nu se vada din exterior. mai nou am vazut insa casti nazi facute beton, cu padding foarte subtire si shell care sa se potriveasca la fix cu toate marimile de sfecle. Pt ca alea ieftine folosesc vre-o 2 marimi si in rest baga captuseala grasa cat china de arati ca un hidrocefal.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate