radupop Postat August 5, 2003 Share Postat August 5, 2003 Va rog sa-mi recomandati si mie un mecanic la care sa ma "abonez" si eu pentru niste reparatii viitoare si pentru o intretinere a moto (schimbat ulei, verificat lant, amortizoare, filtre, etc). Daca se poate, sa fie localizat cat mai aproape de centru (Universitate). Multam fain Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Micutzu Postat Martie 17, 2005 Share Postat Martie 17, 2005 Eu sunt din Iasi, deci nu te pot ajuta.Si eu caut acelasi lucru numai k sa fie in Iasi.Poate ma ajuta careva.Drum uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Martie 17, 2005 Share Postat Martie 17, 2005 (editat) Doru..0744795822..e serios, minuţios şi tipicar..perfect pentru mine..prietenii ştiu de ce! are atelierul undeva pe lângă Agipul de la Colentina omul are un Fz de o mie, aşa că mă gândesc că ar trebui să ştie şi la motorul tău... Editat Martie 17, 2005 de lupalb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theBD Postat Martie 21, 2005 Share Postat Martie 21, 2005 e de 750 nu de o mie... si sustin cele spuse de Lupu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate