mihai_prd Postat Mai 11, 2010 Share Postat Mai 11, 2010 si baietii plang cateodata... Mesaj completat Ia neamule motoru' nou... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Iunie 14, 2010 Autor Share Postat Iunie 14, 2010 Il iau, il iau, neamule... merci frumos... cum merge? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dnepr&Sidecar Postat Iunie 14, 2010 Share Postat Iunie 14, 2010 si baietii plang cateodata...Mesaj completat Ia neamule motoru' nou... Frumos,la ce bani se vinde unu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Iunie 14, 2010 Share Postat Iunie 14, 2010 Merge bine. Un motor NOS il iei de la un 800 de eurici in sus. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Iunie 14, 2010 Autor Share Postat Iunie 14, 2010 daca il mai gasesti... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert bk350 Postat Iulie 30, 2010 Share Postat Iulie 30, 2010 am nevoie de un grup complect de M72. unul nou e bine venit,dar si un SH e ok , dar sa fie in regula.dati PM .multam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Iulie 30, 2010 Autor Share Postat Iulie 30, 2010 am nevoie de un grup complect de M72. unul nou e bine venit,dar si un SH e ok , dar sa fie in regula.dati PM .multam nou?? cum adica nou?? cat dai pe unul second? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert bk350 Postat Iulie 31, 2010 Share Postat Iulie 31, 2010 spune tu un pret.dara e marfa ta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat August 17, 2010 Share Postat August 17, 2010 Mai sunt doritori de M72 pe aici? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bach Postat August 17, 2010 Share Postat August 17, 2010 Mai sunt doritori de M72 pe aici? pai ???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius900rr Postat August 18, 2010 Share Postat August 18, 2010 Normal...! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat August 18, 2010 Share Postat August 18, 2010 Păi, normal, încep să mă cam iau de gând să cam renunț la unul dintre ale mele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius900rr Postat August 18, 2010 Share Postat August 18, 2010 pai o poza cu ea se poate, un pret, sa vedem despre ce vorbim! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat August 18, 2010 Autor Share Postat August 18, 2010 ce-ai patit ma? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat August 18, 2010 Share Postat August 18, 2010 Nimic. Stai linistit, nu mai vand nimic. Au fost doar niste nervi de dimineata. Cred ca tocmai sunt pe cale sa mai achizitionez alta zilele astea. Tu m-ai îmbolnăvit cu M-urile, fir-ar dracu' al dracului! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat August 19, 2010 Autor Share Postat August 19, 2010 pui lumea pe jar, te injura... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat August 19, 2010 Share Postat August 19, 2010 Who? Who's who? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bach Postat August 19, 2010 Share Postat August 19, 2010 Nimic. Stai linistit, nu mai vand nimic. Au fost doar niste nervi de dimineata.Cred ca tocmai sunt pe cale sa mai achizitionez alta zilele astea. Tu m-ai îmbolnăvit cu M-urile, fir-ar dracu' al dracului! si eu care ma pregatisem sa vand lepra si mai cate ceva de prin casa..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat August 19, 2010 Share Postat August 19, 2010 Discutam despre treaba asta saptamana viitoare. Pana atunci, vreau sa ma linistesc si sa stiu ce proiecte imi opresc si ce vand. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Postat August 25, 2010 Share Postat August 25, 2010 (editat) NA! M_.pdf Editat August 25, 2010 de Vizitator Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat August 26, 2010 Share Postat August 26, 2010 Ciuc...inca unu si Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat August 26, 2010 Share Postat August 26, 2010 Ciuc...inca unu si ma duc...Ultimul venit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat August 26, 2010 Share Postat August 26, 2010 frumos in draci M62-ul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bach Postat August 26, 2010 Share Postat August 26, 2010 Ciuc...inca unu si ma duc...Ultimul venit. unde drac le gasiti mah ......fain oricum splendid, sa ai parte de el! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat August 27, 2010 Autor Share Postat August 27, 2010 frumos in draci M62-ul care, care?? unde drac le gasiti mah hmm, esti sigur ca vrei sa fi in locul lui?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate