Sari la conținut

Volanta La Ij Jupiter

cata_op
 Share

Postări Recomandate

Salutare... Cat si de care ulei se pune in spatiul volantului la o motocicleta Ij Jupiter IV si cat si de care ulei se pune in cutia de viteze pt aceeasi motocicleta?

Am incercat un search dar din pacate nu-mi merge.

Salutare si merci.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator stress_L&P

200 ml la volanta, ulei de motor/amestec/transmisie... ce vrei tu! :rolleyes: uleiu' ala de acolo e ca sa nu se usuce simeringurile dinspre volanta si (banuiesc io da' nu bag mana-n foc) sa se raceasca volanta... da' neah, nu prea cred! :bounce:

la cutia de viteze ulei de cutie de viteze... eu recomand mai scump si mai bun, intra intre 800ml si 1 l de ulei, vezi si tu la surubul ala de nivel ce iti arata

ca marci ar fi:

liqui-moly 75w90 sau 75w80 (215.000)

pennzoil sintetic (asta e 235.000 la mine la benzinarie) 75w140

valvoline mineral (170.000) 75w80

eu doar pe astea 3 le-am folosit pe timp de vara si au fost excelente! schimba frumos vitezele, nu mai cloncane cutia, ambreiajul n-are treaba... a! liqui-moly ala l-am folosit si iarna, suuuuper ulei!

iarna am mai folosit uleiuri de motor, mobil1 super s (semi-sintetic) 10w40, merge bine dar vara parca e prea zgomotoasa cutia cu el si valvoline dura-blend, ultimu' mai merge si vara :crack:

Link spre comentariu

200 ml la volanta, ulei de motor/amestec/transmisie... ce vrei tu! :bounce: uleiu' ala de acolo e ca sa nu se usuce simeringurile dinspre volanta si (banuiesc io da' nu bag mana-n foc) sa se raceasca volanta... da' neah, nu prea cred! :crack:

la cutia de viteze ulei de cutie de viteze... eu recomand mai scump si mai bun, intra intre 800ml si 1 l de ulei, vezi si tu la surubul ala de nivel ce iti arata

ca marci ar fi:

liqui-moly 75w90 sau 75w80 (215.000)

pennzoil sintetic (asta e 235.000 la mine la benzinarie) 75w140

valvoline mineral (170.000) 75w80

eu doar pe astea 3 le-am folosit pe timp de vara si au fost excelente! schimba frumos vitezele, nu mai cloncane cutia, ambreiajul n-are treaba... a! liqui-moly ala l-am folosit si iarna, suuuuper ulei!

iarna am mai folosit uleiuri de motor, mobil1 super s (semi-sintetic) 10w40, merge bine dar vara parca e prea zgomotoasa cutia cu el si valvoline dura-blend, ultimu' mai merge si vara :crack:

:crack:

Saru'mana... :rolleyes:

Cred ca am sa pun Valvoline...

am sa cumpar cam 2 litri... sa fie acolo...

Merci mult si raman dator.

Salutare...

Editat de cata_op
Link spre comentariu