cata_op Postat Iulie 6, 2006 Share Postat Iulie 6, 2006 Salutare... Cat si de care ulei se pune in spatiul volantului la o motocicleta Ij Jupiter IV si cat si de care ulei se pune in cutia de viteze pt aceeasi motocicleta? Am incercat un search dar din pacate nu-mi merge. Salutare si merci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Iulie 6, 2006 Share Postat Iulie 6, 2006 200 ml la volanta, ulei de motor/amestec/transmisie... ce vrei tu! uleiu' ala de acolo e ca sa nu se usuce simeringurile dinspre volanta si (banuiesc io da' nu bag mana-n foc) sa se raceasca volanta... da' neah, nu prea cred! la cutia de viteze ulei de cutie de viteze... eu recomand mai scump si mai bun, intra intre 800ml si 1 l de ulei, vezi si tu la surubul ala de nivel ce iti arata ca marci ar fi: liqui-moly 75w90 sau 75w80 (215.000) pennzoil sintetic (asta e 235.000 la mine la benzinarie) 75w140 valvoline mineral (170.000) 75w80 eu doar pe astea 3 le-am folosit pe timp de vara si au fost excelente! schimba frumos vitezele, nu mai cloncane cutia, ambreiajul n-are treaba... a! liqui-moly ala l-am folosit si iarna, suuuuper ulei! iarna am mai folosit uleiuri de motor, mobil1 super s (semi-sintetic) 10w40, merge bine dar vara parca e prea zgomotoasa cutia cu el si valvoline dura-blend, ultimu' mai merge si vara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cata_op Postat Iulie 6, 2006 Autor Share Postat Iulie 6, 2006 (editat) 200 ml la volanta, ulei de motor/amestec/transmisie... ce vrei tu! uleiu' ala de acolo e ca sa nu se usuce simeringurile dinspre volanta si (banuiesc io da' nu bag mana-n foc) sa se raceasca volanta... da' neah, nu prea cred! la cutia de viteze ulei de cutie de viteze... eu recomand mai scump si mai bun, intra intre 800ml si 1 l de ulei, vezi si tu la surubul ala de nivel ce iti arata ca marci ar fi: liqui-moly 75w90 sau 75w80 (215.000) pennzoil sintetic (asta e 235.000 la mine la benzinarie) 75w140 valvoline mineral (170.000) 75w80 eu doar pe astea 3 le-am folosit pe timp de vara si au fost excelente! schimba frumos vitezele, nu mai cloncane cutia, ambreiajul n-are treaba... a! liqui-moly ala l-am folosit si iarna, suuuuper ulei! iarna am mai folosit uleiuri de motor, mobil1 super s (semi-sintetic) 10w40, merge bine dar vara parca e prea zgomotoasa cutia cu el si valvoline dura-blend, ultimu' mai merge si vara Saru'mana... Cred ca am sa pun Valvoline... am sa cumpar cam 2 litri... sa fie acolo... Merci mult si raman dator. Salutare... Editat Iulie 6, 2006 de cata_op Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate