KESU Postat Iulie 6, 2006 Share Postat Iulie 6, 2006 (editat) Mai exista si varianta vn 750 ,in v, sau en 500, dar citind ce e pe aici m-am hotarat la honda, Si totusi la bani mi-as permite si un dragstar, chiar dc e un pic mai mult decat Shadow -rezulta mai multa margarina si eugenia Voi ce ziceti? Editat Iulie 6, 2006 de bykerkess Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Iulie 6, 2006 Share Postat Iulie 6, 2006 dragstar. B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Iulie 6, 2006 Share Postat Iulie 6, 2006 vn 800 ca a lu cumnatu-tu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Iulie 6, 2006 Share Postat Iulie 6, 2006 adineauri am scris. da' in alta parte. MERGI pe fiecare in parte si afli singur, parerile sunt impartite si difera al naibii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Avent Postat Iulie 6, 2006 Share Postat Iulie 6, 2006 dragstar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KESU Postat Iulie 6, 2006 Autor Share Postat Iulie 6, 2006 SI BINE AM FACUT CA M-AM RAZGANDIT CA PNA ACUM DA MA PLIMBAM MAI MULT CU VN- UL APROPO AM 1,70-75 INALTIME SI CAM 68 KILE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
st41on Postat Septembrie 11, 2006 Share Postat Septembrie 11, 2006 categoric DRAGSTAR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ca7a_73 Postat Septembrie 12, 2006 Share Postat Septembrie 12, 2006 Dragstar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Septembrie 12, 2006 Share Postat Septembrie 12, 2006 simplu shi clasic: shadow :angryfire: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bunicul Postat Septembrie 12, 2006 Share Postat Septembrie 12, 2006 Dragstar (cardan) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Septembrie 12, 2006 Share Postat Septembrie 12, 2006 SI BINE AM FACUT CA M-AM RAZGANDIT CA PNA ACUM DA MA PLIMBAM MAI MULT CU VN- UL APROPO AM 1,70-75 INALTIME SI CAM 68 KILE ce slabut esti nene.. On-topic: Intruder 800. Vezi ca pe www.pro-bike.ro , la vanzari choppere, e un vulcan de 500 care arata binisor (vanzatorul are userul juniorzone). Mi se pare un pic cam mare pretul in schimb, poate il scoti mult mai jos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Septembrie 12, 2006 Share Postat Septembrie 12, 2006 Dragstar (cardan) asta e cea mai semnificativa diferentza: una e pe lantz, una pe cardan in rest, sunt foarte apropiate ca shi performantze!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Septembrie 14, 2006 Share Postat Septembrie 14, 2006 Da, dar foarte diferite ca si dimensiuni. Shadow-ul pare Virago de 535, Dragstarul pare Vulcan de 800. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate